Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ето в такива постове виждам смисъл да участвам във форума, не в писането за бонуси. Благодарско! Да сме полезни и за други със сходен на моя етап на развитиемани го тоя кабел и тая сметка изобщо. не ти трябват да се занимаваш с глупости. Такива дългосрочни позиции са за инвеститори. ти хем пари няма да направиш хем се учиш на лоши навици.
А за знанието и губенето е нормално. Главата ти е пълна с много информация а само част от нея ти е нужна за да печелиш, другото е шум.
Намери си система която да ти пасва на условията за успех (т.е. колко да прави на месец, колко дроудаун да има, на кой фрейм да се търгува, колко сделки да има на месец средно)..
От там нататък ползвай само информацията която ти трябва за системата, всичко останало което знаеш го заеби. То и без друго е ненужна информация. Защо е направил долара някво движение или закво пък днес така стана няма никво значение, това няма да ти помогне никога.
Реде това е така , но ако губиш на демо 100% ще губиш с реална сметка.
А ако печелиш с демо сметка значи имаш само 1 проблем да оправиш и почваш да печелиш и с реална сметка.
На практика го правя, но с експерт и то само през нощния рейндж. Опитвам и през деня, но най-вече искам да го настроя сам да се пуска и спира и да си следи салдото и да спира по зададени параметри. Автомат на който само му е нужен ток и нет
Кабела го захапах и ще го пусна само на нула или малък +. До тогава трябва да съм избистрил демо ЕА-та.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом оплакването и недоволството ти върши работа, ок
80% от всички брейаути фейлват![]()
да бе хубуу то идиоти нека има , само дето като еврото парви тренд нагоре няма къси поръчки докаот не стане по ниско дъно. а сега има по висок връх, т.е. още сме нагоре. все ми е тая че сега се мъдри.
Единствения варинат за къса беше след големия син бар да има голям червен ама то не стана. затова сега пак дълга и ще видим. ще чакаме едни 50 пипса , да стане нещо поне днес. пък ако пробие 1.32 може и 100 да
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Вход в рейндж или в случая припокриващи се барове, не асоциира ли с вход не по правилата ?
СтраOтен ден![]()
![]()
Просто невероятен
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА