Пука им пука!!!
Вземи да шляпаш сделки с дълготрайност
под минута и ще почнеш да разбираш!!!)
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Пука им пука!!!ами зависи какво разбирате под скалпери. такива дето търгуват на М1 и правят по 3-4 пипса на сделка има.. Българи не познавам, ама аз Форекс трейдъри успешни в България не познавам.. всичките успешни търгуват или акции или опции или фючърси.
А бенчмарк метатрейдъра им минава през **CM. на този брокер знам успешни скалпери. без роботи и екперти.
Брокерите не толелират само роботите защото им прецакват системата. Ако влизаш ръчно на никой не му пука. Откакто в САЩ ги глобиха половината от най големите брокери в света за измами, станаха много послушни и надежни.
А това до познаването аз да питам някой познава ли някой който е бил санкциониран щото е скалпирал или защото е правил каквато и да е друга нормална търговия при брокер...
Освен за измами за друго никой не санкционирва.
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и най много да си загубя акаунта друго не знам какво ще направя. за под минута ако не търгуваш с робот при новини няма друг начин да изкараш спреда.Пука им пука!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ех че не се научих на времето да свиря на китара - сега и аз щях да управлявам пазараРаничко е още да се каже, ама тези МАЦИ-дивергенции на 4ч на кросовете с долара може и да успеят
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Аз пък съм виждал
При това не един и два брокера.
И съм виждал и такива наказания, че ум да ти зайде. От забавяне на сделките, през марк ъп-и, до сторниране, та чак и съобщение, брокера е зает (отиде до кенефа, ще чакаш да си затвориш сделката).
Ако изнасят, го превят мин на 5м, затова и мразят всеки който сключва с хоризонт под тази цифра. Ако си с по-голям хоризонт, вече те лови статистиката и няма проблем.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса го разказа как требе!!!
Дано е затворил ГРЕШНИТЕ дълги навреме
макар, че уж почива нейде!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
и къде тука е наказването ?? това за мен е лош брокер. Инстата на мен това ми го правят откакто имам акаунт при тях и не съм скалпирвал никогаАз пък съм виждал
При това не един и два брокера.
И съм виждал и такива наказания, че ум да ти зайде. От забавяне на сделките, през марк ъп-и, до сторниране, та чак и съобщение, брокера е зает (отиде до кенефа, ще чакаш да си затвориш сделката).
Ако изнасят, го превят мин на 5м, затова и мразят всеки който сключва с хоризонт под тази цифра. Ако си с по-голям хоризонт, вече те лови статистиката и няма проблем.. даже сега е малко по добре. Преди нямаше поръчка при която да няма рекотирване и слипидж 5 пипса
.
много сте ми интересни като вземете да говорите глупости и да си вярвате.
Наказание означава да ти премахнат печалбата(която няма как да имаш ако правиш това което Реда каза).
Да те изгонят и баннат. Да те глобят и т.н.
Това е наказание. Другото си е просто скапан брокер.
----------
според мен си мислите просто че сте специални и брокера заради вашите 1000лв печалба и ще тръгне да прави мизерии...
има си просто скапани брокери(вече по малко) .. все пак живеете в България.
stanislavnba чадо,
като те качат на ГАДНИЯ сървър
няма да те гонят, а сам ще избягаш.
Ако ти е останало с кво де !!!)
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
Скапаните брокери да не са български патент- това че е чуждоземен пак нищо не значи само по себе си.
Добре, говоря от първа ръка, на мене какво ми се е случвало.и къде тука е наказването ?? това за мен е лош брокер. Инстата на мен това ми го правят откакто имам акаунт при тях и не съм скалпирвал никога. даже сега е малко по добре. Преди нямаше поръчка при която да няма рекотирване и слипидж 5 пипса
.
много сте ми интересни като вземете да говорите глупости и да си вярвате.
Наказание означава да ти премахнат печалбата(която няма как да имаш ако правиш това което Реда каза).
Да те изгонят и баннат. Да те глобят и т.н.
Това е наказание. Другото си е просто скапан брокер.
1. прекратявали са ми договор с едномесечно предизвестие, като ми сложиха рекуот на 0.1 пипа отклонение за този месец и винаго мръдваше пазара и рекуотваше, независимо, че бях задал в платформата 3 пипа отклонение.
2. изписвало ми е брокер ис бизи, говоря на стабилни позиции с по 10-на лота (стандартни на метатрейдъра), звъня по тела, докато се натуткат минали 5-10 мин да ме затворят, като паралелно на друга сметка на същия брокер, но на друга фирма съм прекарал 4-5 сделки за теста.
3. ФХСМ в момента ме сложиха на марк ъп, говоря 2013-а година сега. Сключвам сделка, винаги ми вземат на входа и на изхода по 0.2-0.4 пипа, общо 0.4-0.8 на раунд. Съответно спрях да въртя при тях.
4. Забавяне на влизане с по 4-10 секунди, слип на стоп/лимит с фиксирана цифра, дори на цена, която изобщо не се е появила. Това си е стандартно и много старо приложение на метатрейдъра.
А инстата поне лимитите ги изпълняват перфектно, което се компенсира с 3-те пипа спред де. С тебе май говорихме преди няколко дни, колко ти е средния профит от сделка. Ако те слипнат с 3 на входа, 3 на изхода, нека не са 5, че то къдде ти остава профит.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Пак опираме до брокера. Общо взето всеки знае какво се случва ако те качат на скапания сървър.stanislavnba чадо,
като те качат на ГАДНИЯ сървър
няма да те гонят, а сам ще избягаш.
Ако ти е останало с кво де !!!)
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
Нали ако правиш по 10к на месец поне(иначе никой няма да те погледне) би трябвало да са ти ясни хитрините на някой брокери.
И като ти рекоторат поръчка или има слипидж при положение че никога до сега не е имало ще кажеш хубаво то 1 път.
Като стане 3 пъти и звънкаш един телефон, казваш им ако стане още 1 път и си взимаш парите и до там. Няма кво да си губиш времето с глупости. Има други които с радост ще си взимат комисионните и ще те сложат директно на пазара.
А **CM точно заради споменатото разделение на сървърите ги глобиха и осъдиха и сега при най малката жалба ги проверяват. Затова съдените брокери са надеждни брокери
----------
Absfresh,
аз да те питам като толкова брокери те банват и проблеми ти правят ти какво правиш и дали е нормално това което ти правиш ??
Защото ти си първият който чувам.. А познавам, (а сетих се познавам успешен трейдър на форекс българин) трейдър който търгува с позиции от по 100-500 лота и 1 месец съм го гледал и не му се е случвало нито едно от нещата които каза. Като пича си печели по 5% средно на месец при 10 милиона акаунт(фонд мениджър е не са негови всичките). Единственото което е ставало е да не се изпълнява веднага целия обем и става рекотиране за другата част. Но и това е много много рядко.