само не разбрах, това за какво си го написал????? целият разговор тук беше съвсем нормален, на кого пак си сърдит? що за отношение?за мен няма значение кой какво прави на пазара. той е един и същ. сега просто е като 2006та , което не е проблем. просто дохода от форекс ще е малък. но има и месеци и 2006та които дават по 500-800 пипса така че не се знае нищо.
А до вас "знаещите"
90% от про-трейдърите търгуват М15 и нагоре.
Останлите 9% търгуват Н4 и нагоре и само 1% може би търгува под М15.
Вие си търгувайте М5 и да ви видя колко години ще изкарате и колко пари ще направите ;)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това са пълни глупости. всичките за които съм чел и съм гледал как търгуват са дейтрейдъри. никой не оставя поръчка пусната на М15 за през ноща и т.н. Прибират си по колкото пазара си дава нормално.
Съответно както е при всички прота има лоши месеци (на малка печалба) и добри (на голяма). но няма губещи или са 1-2 в годината.
И там няма мързел. Нито един от тези хора не го мързи. работят постоянно и се занимават само с това.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти ли си правил статистиката?.....ако си я чел някъде вярваш ли и?....ако ще и 99% от про-трейдърите да печелят на М15...твоята система може да не е сред тях.
значи ако пиша нещо тук което не се харесва , всички ЖЕНИ да знаят че НЕ Е за тях.
кво ви има бе хора приемате всичко все едно ............
явно че всеки традер си е на собствената честота...за сигналите........на М15 изчислено бабешката с един зиг-заг....при осчетоводени ъп 83 и даун 84 суинга....средната дължина на суинговете е съответно 40 пипа ъп и 38 пипа даун....и продължава средно по 9 кендъла/бара....ти твърдиш че не искаш да гониш дъна и върхове а за таргет над 35 ти трябва пробив на съпорт/резистънс....всичко това при намалена дневна вола и рейнджова обстановка...си е съвсем нормално...на 15М вчера има два сигнала дали над 20 пипа....оняден също....дори единия е дал над 30 пипа....
....явно е че зависи от критериите...но при всички случаи адаптивността си е хубаво качество...
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
На м15 ок, но на Н1 за да се развие една позиция може да отнеме много времетова са пълни глупости. всичките за които съм чел и съм гледал как търгуват са дейтрейдъри. никой не оставя поръчка пусната на М15 за през ноща и т.н. Прибират си по колкото пазара си дава нормално.
Съответно както е при всички прота има лоши месеци (на малка печалба) и добри (на голяма). но няма губещи или са 1-2 в годината.
И там няма мързел. Нито един от тези хора не го мързи. работят постоянно и се занимават само с това.
А и то е нормално да има месеци в които да няма много сигнали на високият фрейм. Но да изключваш фрейм под 15минутен, защото някой си не бил го търгувал...ирелевантно е
Пък ако ще самият този да го возят в Бентли Мулсан![]()
Аииииии, РЕДА, специално повишение на КУЧИК да му дадеш в темата за ПРОЦЕДИРАНЕТОявно че всеки традер си е на собствената честота...за сигналите........на М15 изчислено бабешката с един зиг-заг....при осчетоводени ъп 83 и даун 84 суинга....средната дължина на суинговете е съответно 40 пипа ъп и 38 пипа даун....и продължава средно по 9 кендъла/бара....ти твърдиш че не искаш да гониш дъна и върхове а за таргет над 35 ти трябва пробив на съпорт/резистънс....всичко това при намалена дневна вола и рейнджова обстановка...си е съвсем нормално...на 15М вчера има два сигнала дали над 20 пипа....оняден също....дори единия е дал над 30 пипа....
....явно е че зависи от критериите...но при всички случаи адаптивността си е хубаво качество...
![]()
Такива знания и умения, са много рядко срещани![]()
разбира се че не съм я правил. не познавам толкова печеливши трейдъри че да знам. Но няма нито 1 който да печели стабилно и без нерви ,за който да знам, и да търгува на малки фреймове.
Статистиката е от про-трейдър който е на 50-60 години. От 10-15 търгува , печели постоянно, страшно спокойно и търгува само на М15. Статистиката му е сбирщиан от много американски трейдъри, само печеливши. Общо взето там много се познават.
А по дефолт аз приемам че от БГ трейдърите само 1% печелят нормално. Просто защото сме много назаднала държава, няма ментори, на всички семинари се лъже и пробутват глупости и т.н.
Nasko (25-07-2013)
Ма тя по сигнал ли беше ? Те тогава няма проблем. Но 30 много ми се виждат и затова реших, че си я изпляскал на както ти дойде![]()