Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (11-07-2013), Oleg (11-07-2013), NIQUE (11-07-2013), toranagasan (11-07-2013)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Хепи, добре дошла отновосега, има значение дали само ще падне дотам и ще върне, или ще затвори в тази зона.
Текущо, при мен подкрепите са на 1,300, после на 1,2980 и 1,2950.
Ако дневната затвори ниско и имаме един сериозен пин бар, очавам един от следните варианта по дневна - 1. или директно да продължи надолу утре или 2. да върне докъм 1,3100 и оттам пак надолу, но с леко забавяне. Какъвто и да е варианта, с такъв пин-бар си е все надолу, поне по теория.
А ако се върне днес и затвори по-нагоре (демек подкрепите да устоят и да отреагират) - хода може да е и докъм 1,3200 някъде. И после - рейндж преди падане
Относно пина само ще вметна 02,08,2012г
И моите сантименти са за превес на продавачите, но все още визията е блатна
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Радвам се да те видя.
Фицка, РЕДА решил да се прави на тебе(като влиза от нива), обаче вземи му обясни, че ако не може да обърне тренда, само с чакане да обърне е много опасно и не е добре да го прави сам в къщи![]()
alf (11-07-2013)
Така е Олег, в последно време успявам да начертая нещата, като хората и цената да се държи добре около сложените елементи, но поради една или друга причина, не взимам сигналите, които са точно около тези линии (както съм ги посочил с червените стрелки) Това автоматично ме слага сред редицата на анализаторите. АЗ обаче анализатор, не желая да ставам!![]()