Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На 1.30135 (хотд 1.30295)
Даваи го тоя адрес, давааааидитенцету ко ши яде ся - има един стар тублерон от корекома съм го зимвал, за жената - тя ше даяжда от снощния бои, квото и остана - па ас глаааад, ма кат не слушаааам, знаещите
Респект, Респект
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чивас-а на кой адрес да го чакам КИНО?
па аз щи пратя малко пръжки от село
..................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
първо на първо знаещите тука не са чак толко много...и аз още не съм от тях....
второ на второ респект към некакви шано прогнози е грешно....много грешно...
трето на трето....превалутирай бутилчето в една разходка и по един сладолед на детенце и половинката....па за тебе вечерята на жената....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
КинО (03-07-2013)
процедирам за утре,щото мисля да спя до късно и да пусна автопилота
цел за утре
1.3070/87/-1.3112/35/
ако не пробие 3070 посока 1.28
това е
лека от мен
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
.................................................. .......... има още малко до лимитаdobro utro,
ще бъда кратък пак............................................ .......
сигурното в днешният ден е връщане до 1.3066
от там всичко е възможно.................................. .................
все пак едно 100тина пипоня ви подарявам........................ успех!!!!
[COLOR="Silver"![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Скромничиш, по т.1 - определено си от тях.първо на първо знаещите тука не са чак толко много...и аз още не съм от тях....
второ на второ респект към некакви шано прогнози е грешно....много грешно...
трето на трето....превалутирай бутилчето в една разходка и по един сладолед на детенце и половинката....па за тебе вечерята на жената....
По т.2 прогнозата ти бе добра, за мен ... В дни като днешния обикновено се омотвам и яко давам на пазаря - днес на + съм
Бутилчето честно си го изработи, и ти се води - все някога ще го изпием
За боя прав си - за мене е, хубаво, че днес поне не е от пазаря)
![]()
кът ти разправям сабахлем , значи ще го видим днес,,,,,,,,,,,,,
нале съм писал че е сигурно ....................
----------
taka...............................
добро утро
26 пипоня вчера не ми стигнаха до лимита.........................
значи днес ще го подмине с много...................... и съм го преместил на 1.3190
иената също нагоре над 133.00.....................................
успех!!!
----------
пп на дневна е преместил бара точно под подкрепата 1.3012..........................
любимият номер на ФИЦКАТА................. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!111
НАДОЛУ ясно се вижда целта 1.2886................. и понеже е толкова ясно
и мераклиите много,и нишани вчера............ за къси..........................
как да не извъртиш поглед нагоре..............и да търсиш ДЪЛГИТЕКЪДЕТО СА ТЛЪСТИТЕ СТОПОВЕ НА ВЪЗГОРДЕЛИТЕ СЕ МЕЦАНИ..............
Последна редакция от alf : 04-07-2013 на 06:01
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добрю ютрю
Алфи е най-РАБОТНОТО ЖИУОТНО !!!
Рядко успява с опитите за ПРОЦЕДИРАНЕ,
но поне е целенасочен и някога ще се НАУЧИ !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Вчера беше лесно да се ПРОЦЕДИРА.
Днеска е тегаво заради 2-3 неща.
Наздраве Алфи ,,,с КаВе !!!)
![]()