Всичките индикатори при 4 часовата сочат за падане...................................... ..........................
Всичките индикатори при 4 часовата сочат за падане...................................... ..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
при мен всички индикатори сочат хубав, тесен рейндж до американската сесия........................................ .....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аааааааа тука ще споряСамо така Фиц - ДИСЦИПЛИНА!!! Психологията и MoneyManagement-а изиграват според мен решаващата роля. При това положение всяка стратегия може да я превърнеш в печеливша. Дори и на руска рулетка с 5 патрона в барабана и една празна дупкаЩото иначе СТРАХ се превръща в СРАХ - личен опит
Страхът трябва да се заменя със смелост, която от своя страна се изгражда благодарение на увереността от знанията и опита, който притежаваме. Смелостта не означава безразсъдство, защото тогава се превръщаме в комарджии
При риск 5:1 аз не бих рискувал
Ако в пистолета имаше макс 2 патрона, тогава ДА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аааааааа тука ще споряСтрахът трябва да се заменя със смелост, която от своя страна се изгражда благодарение на увереността от знанията и опита, който притежаваме. Смелостта не означава безразсъдство, защото тогава се превръщаме в комарджии
фицка, много добре си го формулирал. Но защо обичаме да нарушаваме постоянно тези правила.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаме или нямаме бичи тренд, това е въпроса ?![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Не щяло да мърда а,ей го как се юрна,сега да видим докога ще задържи и доколко ще стигне.
babaMETZA (30-05-2013)
babaMETZA (30-05-2013)
Аз пък гледам да премахна (и почти съм успял) всякаква емоция - Страх, Смелост, Колебание, Дързост и Красота..... Имам си ТЕФТЕР, който ми отне време да напиша и само по него. Е има си и емоцийка и някой път искам да затворя печеливша преждевременно или да преместя вече печеливш стоп по-близо отколкото трябва. И тогава отварям ТЕФТЕРА и той ме вкарва в правия пътАааааааа тука ще споряСтрахът трябва да се заменя със смелост, която от своя страна се изгражда благодарение на увереността от знанията и опита, който притежаваме. Смелостта не означава безразсъдство, защото тогава се превръщаме в комарджии
Но ти правиш много сделки и там вече играе и усета, натрупан с времето. Колкото по-дългосрочна е търговията (съответно по-малко на брой сделки), толкова нещата се абстрахират от емоциите. Лично мнение
Абе важното джобето да е пълно и да сме здрави да си ги харчим
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Happy68 (30-05-2013)