ааа, не беше ли 2004-2005 в делтата - помниш ли после канадецалелеее - още помня как те убеждавах, какво точно представлява да се бие трендлиния
а ти тамън беше наспечелил и почна да даваш по мъничко обратно на пазара
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Брависимо. Аз пък прочетох в един вестник. 2004та година. Влязох в сайта, разгледах платформата. И на другия ден отидох и си отворих реална сметка. Без да знам какво е това технически анализ, без нищо. 4 месеца подред теглех повече от първоначалния депозит. Докато не навлязох в материята. И тогава вече започна трудното. Тея науки само ме объркаха.
хахаха... това ми напомня на старта на собственика на СТС, оня от Габрово забравих му името, с единствената разлика, че при тоя пич парите са като вестниците - не е проблем да напълни един куфар с пари и да захрани сметката си ... Отворил си той сметка, а на връщане от София към Габрово гадовете му звънят, понеже сметката му почти отивала до марджин кола, ... той обаче взел мъжко решение да внесе още един куфар с пари, те (брокера) на доверие му я захранили, а той като пича одържал на думата си и бил отново в софия на следващия ден отново с пълен куфар пари ... обаче той е милионер, все пак, нормално е да ходи с куфари пари,..... та и той видял като теб вестника и след 3 дена демо отворил реална сметка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ба ли му мамата, много отдавна беше........................
----------
Това междудругото си е самата истина.хахаха... това ми напомня на старта на собственика на СТС, оня от Габрово забравих му името, с единствената разлика, че при тоя пич парите са като вестниците - не е проблем да напълни един куфар с пари и да захрани сметката си ... Отворил си той сметка, а на връщане от София към Габрово гадовете му звънят, понеже сметката му почти отивала до марджин кола, ... той обаче взел мъжко решение да внесе още един куфар с пари, те (брокера) на доверие му я захранили, а той като пича одържал на думата си и бил отново в софия на следващия ден отново с пълен куфар пари ... обаче той е милионер, все пак, нормално е да ходи с куфари пари,..... та и той видял като теб вестника и след 3 дена демо отворил реална сметка.
Но Матейката е много голям. Цял закон за фотоволтаика успя да прокара и сега държавата реве и протестира.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Сега е време да си припомните 96-97 когато в чували се разнасяха парите, че куфарите не ги побираха...........![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Поздравления бабо мецо.......................................... ...
Матеев бе на СТС. Много неща и от него прочетох. Дори когато се преориентира към соларните инсталации, много се чудех дали да не го последвам. Щото вече имах фирма, багери, камиони. Но по-добре че не отидох.хахаха... това ми напомня на старта на собственика на СТС, оня от Габрово забравих му името, с единствената разлика, че при тоя пич парите са като вестниците - не е проблем да напълни един куфар с пари и да захрани сметката си ... Отворил си той сметка, а на връщане от София към Габрово гадовете му звънят, понеже сметката му почти отивала до марджин кола, ... той обаче взел мъжко решение да внесе още един куфар с пари, те (брокера) на доверие му я захранили, а той като пича одържал на думата си и бил отново в софия на следващия ден отново с пълен куфар пари ... обаче той е милионер, все пак, нормално е да ходи с куфари пари,..... та и той видял като теб вестника и след 3 дена демо отворил реална сметка.
Ахххх как ме е яд , че не бях пред компа...Наложи ми се да купувам в сянката на предната свещ на H1![]()
Ама пак 2 позицийки по 45 пипоня прибрах...Още една седи за 1.3109 със стоп +7
ДРАЙФА МИ СА ОТ ПИПОВЕ ВЕЧЕ !!!![]()
![]()
ха-ха-ха
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Novak (03-06-2013)
Давай еврооо
.................................................. ....