Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Statev,
https://www.tradingview.com/x/GboVzcz9/
това е моето виждане на седмична, за мен не е рейндж а затвърждаване на подкрепата и акумулация за голямо катерене, имаме три по-високи дъна от ноември 2012 г. , пробита съпротива на 1.35000 като курса стигна 1.37000 и върна на подкрепата където формира две по-високи дъна на 1.27430 и 1.27950 април и май месец, та очакването ми е за пробив на 1.5000 може би , така го виждам може и да греша с времето ще разберем, за мен рейнджа около 1.3000 е обръщало и приключване на корекцията от 2008г. и подновяване на бичия тренд на месечна графика, макар корекцията да приключи края на юли 2012г. според мен и оттогава сме тръгнали по бичия тренд![]()
infesta (05-06-2013)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ПРАСЬО даже би требело да са много повече !!!!![]()
Както казах ти се опитваш да гледаш твърде на пред в графиката , не отричам твоя вариант , но това не пречи да се случи и моя . На мене не ми трябва да си давам таргет от рода на 4-5 фигури . Аз рядко държа позиция повече от ден .Statev,
това е моето виждане на седмична, за мен не е рейндж а затвърждаване на подкрепата и акумулация за голямо катерене, имаме три по-високи дъна от ноември 2012 г. , пробита съпротива на 1.35000 като курса стигна 1.37000 и върна на подкрепата където формира две по-високи дъна на 1.27430 и 1.27950 април и май месец, та очакването ми е за пробив на 1.5000 може би , така го виждам може и да греша с времето ще разберем, за мен рейнджа около 1.3000 е обръщало и приключване на корекцията от 2008г. и подновяване на бичия тренд на месечна графика, макар корекцията да приключи края на юли 2012г. според мен и оттогава сме тръгнали по бичия тренд
КинО (05-06-2013)
Ам.... докат чакаме 1,50 да кешираме големите печалби, дали дали няма да умрем от глад, ще има ли какво да ядем /ако чакаме само на форекса/???Statev,
това е моето виждане на седмична, за мен не е рейндж а затвърждаване на подкрепата и акумулация за голямо катерене, имаме три по-високи дъна от ноември 2012 г. , пробита съпротива на 1.35000 като курса стигна 1.37000 и върна на подкрепата където формира две по-високи дъна на 1.27430 и 1.27950 април и май месец, та очакването ми е за пробив на 1.5000 може би , така го виждам може и да греша с времето ще разберем, за мен рейнджа около 1.3000 е обръщало и приключване на корекцията от 2008г. и подновяване на бичия тренд на месечна графика, макар корекцията да приключи края на юли 2012г. според мен и оттогава сме тръгнали по бичия тренд![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-06-2013 на 15:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
REDA (05-06-2013)