Какво следва след силен импулс /вчера/ + рейндж около върха му /днес/....Според мен е много вероятен пробив нагоре по американско или даже сега към 14 :00 пак по никое време
Лошото е че няма ефтенко от де да се включим...![]()
Какво следва след силен импулс /вчера/ + рейндж около върха му /днес/....Според мен е много вероятен пробив нагоре по американско или даже сега към 14 :00 пак по никое време
Лошото е че няма ефтенко от де да се включим...![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Това на пазара се казва СТРАХУЖАСЯВАЩ„ СКОВАВАЩ, ЧЕЛОВЕЧЕСКИ СТРАХ
Затова и срещаме хиляди писания в нета, относно емоциите че пречели на търговията
Нищо не пречи, ако има ЯКА ДИСЦИПЛИНА
И страха се преодолява
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
според мен това важи, когато импулса направи нов връх, а той приключи със шиш отгоре
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (30-05-2013)
размърда се, но не в моята посока... стопа на късата ударен на 0-ла...............................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прав си , треперят им рачичките да не си загубят паричките и правят грешки. Страхът е най големият враг ......................![]()
...така е само дето по-лесно е да се каже от колкото да стане....и аз си викам от другата седмица ще спортувам и т.н докато си сръбвам биричка и се видя в огледалото на път за тоалетната, ама уви....![]()
На H4 цената си е в рейдж все още , един пробив над 1.2990-1.3000 може да покаже посоката .
ПРАСЬО то ХОРАТА си ги е страх,
а ти вероятно си много печеливш
щото те е страх само покрай КОЛЕДАТА,
но тогаз едва ли търгуваш !!!![]()
Само така Фиц - ДИСЦИПЛИНА!!! Психологията и MoneyManagement-а изиграват според мен решаващата роля. При това положение всяка стратегия може да я превърнеш в печеливша. Дори и на руска рулетка с 5 патрона в барабана и една празна дупкаЩото иначе СТРАХ се превръща в СРАХ - личен опит
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"