Фигури се образуват на всички графики, но имай напредвид, че ако видиш фигура на М15, която е знак на възходящ тренд, а на Н4 е нисходящ тренд, повечето случаи е добре да избягваш влизането в позиция.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Когато цената прави нови по-високи върхове и върви под ъгъл 45-60 градуса, значи имаме стабилен бичи тренд
п.п. Сега да не грабнеш ъгломера![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
infesta,
нека мине Бернанке че дебна сега и аз ще ти постна нещо което ползвам , може да ти е полезно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ок, значи всички чакаме Бернанке
====================
----------
Дано изявлението е било в твоята посока , чакам си поста![]()
RyMu сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
https://www.tradingview.com/x/8vY9SCqr/
питаше за тренда на М30 визуално е бичи до обяд, но ако се вгледаш на Н1 както съм постнал графиката по последните върхове от снощи до днес на обяд се вижда ясно че почва да прави нови върхове с по 10 пипа само и корекция на всеки връх от 10 пипа корекция , което аз приемам за оглеждане за край на този тренд или поне за по-голяма корекция
поне за мен е важно и дебна за силата на тренда
щеше да купиш върха при ясни сигнали за край на бичия тренд, в случай направи финален завършек нагоре може би поради новините или Бернанке, но това не промени ситуацията![]()
Хич не бе старо
-------------------------
Последна редакция от privelege : 25-05-2013 на 16:16
фицката, сега какви фигури можем да разпознаем - аз нищо не виждам, в момента защо се срива еврото и какво можем да очакваме разчитайки графиките - искам да се науча да чета по фигурите !
----------
Мерси много за инфот, не съм сигурен че го разбрах, но мерси - ще започна да следя графиките на всички времеви интервали и ще помоля когато имаме конкретен сигнал да го обсъждаме заедно, така по-лесно ще влезна в часhttps://www.tradingview.com/x/8vY9SCqr/
питаше за тренда на М30 визуално е бичи до обяд, но ако се вгледаш на Н1 както съм постнал графиката по последните върхове от снощи до днес на обяд се вижда ясно че почва да прави нови върхове с по 10 пипа само и корекция на всеки връх от 10 пипа корекция , което аз приемам за оглеждане за край на този тренд или поне за по-голяма корекция
поне за мен е важно и дебна за силата на тренда
щеше да купиш върха при ясни сигнали за край на бичия тренд, в случай направи финален завършек нагоре може би поради новините или Бернанке, но това не промени ситуацията![]()
infesta,
не... няма да ти е по-лесно да влезнеш в час само с обсъждане и форуми ...трябва освен четенето, търгуване на демо и най-важното, както ти казах в една друга тема ...
трябва първо да решеш какъв трейдър ще бъдеш скалпер, дей трейдър, суинг трейдър или пък позиционен трейдър
къде и какво ще гледаш ...и т.н.
само ти и Форекса на първо време
NIQUE (23-05-2013)