Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
^^ Ако е непунктираната - имаме ли фалшив пробив?
--------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да дойде си му време, ще се организираме.......................... ...
Happy68 (13-06-2013)
**newbie, за мен еднакво добре трябва да се вижда освен тренда и консолидации. така като си ги изчертал оставам с впечатление че си играеш някаква игра на анализатор и нищо повече. Освен на тренда отдавай същото внимание на консолидациите, защо те ще ти изсмукват печалбите които си натрупал в тренда. Направил си тренд от най високо ниво и какво от това , трябва последователно да развиваш ситуацията : тренд - консолидация-тренд и т.н.т.....някак си по читаво ми се вижда, понеже има последователност в проследяване на ситуацията. .... а и сам вижда приблизително колко месеца отнема една консолидация, достатъчно да ти изцеди припечеленото.... не се обръща достатъчно внимание на консолидациите, в тях народа пуфти, а и самочувствие изразява мърморейки.
![]()
Такааааааааааааа..... я да вдигнем малко тематаКакто знаете Фицката от началото на седмицата бе настроен за дълги в еур/усд
Това, което пускам не е за гордост, но искам да кажа на всички начинаещи търговци, че търгувайки против тренда, па бил той и корекция, може да бъде пагубно за вашата сметка
В случая търгувах без стопове, НО 35 пипа под последното дъно, щях да получа кол в гъзъ
Това което си мисля за предстоящите движения в двойката е, че колкото по надолу затворим от последният гап, толкова по-голяма възможност има за голям гап на север в понеделник, който може и да не бъде затворен в скоро време
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Може ли и аз да добавя, или може би поясня - това важи особено, когато не е ясно, защо влизате в позиция, когато цената не дава сигнали за вашата посока, но вие влизате - на фицката първата сделка си е супер, ама при втората и третата аз лично не виждам причина за вход (предполагам, че тук той е влизал по ниво, а не по това, какво рисува графиката)
дай боже всекиму тоз късметкато на фицката
![]()
Точно така ХепиМоже ли и аз да добавя, или може би поясня - това важи особено, когато не е ясно, защо влизате в позиция, когато цената не дава сигнали за вашата посока, но вие влизате - на фицката първата сделка си е супер, ама при втората и третата аз лично не виждам причина за вход (предполагам, че тук той е влизал по ниво, а не по това, какво рисува графиката)
дай боже всекиму тоз късметкато на фицката
Нищо общо с ПА
Влизах по нива
![]()