Благородно ти завиждам! Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=co0bTGezh2s
Благородно ти завиждам! Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=co0bTGezh2s
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (21-05-2013)
Някои големи кинти търсят,пък центове броят,други в очите ги гледат и нищо не виждат,не разбирам какво става тука,но не е от значение за нас,но поне действа амбициращо на тези, които си мислят,че съм началото и края
И в умното говорене има много глупост,за този който е поумнял![]()
Последна редакция от gazaro : 21-05-2013 на 23:03
Газаро не разбирам защо всяка вечер трябва да влизаш във форумът и да ни заливаш с пиянските си глупостиНе е интересно като се опитваш да копираш стилът ми на говорене...не ти се получава
Нямаме вина, че атрофиралият ти мозък е лишен от въображение, но поне не занимавай всички със злостната си простотия
Явно е, че не си на мястото тук и не виждам смисъл да продължаваш с хейтърските си опити
Аман от завистливи непрокопсаници![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не мисля,че форумът е твой,ако е така извинявай,няма да пиша само ще чета и ще попивам с атрофиралият ми мозъкГазаро не разбирам защо всяка вечер трябва да влизаш във форумът и да ни заливаш с пиянските си глупостиНе е интересно като се опитваш да копираш стилът ми на говорене...не ти се получава
Нямаме вина, че атрофиралият ти мозък е лишен от въображение, но поне не занимавай всички със злостната си простотия
Явно е, че не си на мястото тук и не виждам смисъл да продължаваш с хейтърските си опити
Аман от завистливи непрокопсаници.Не занимавам никой просто пиша за бонусите щото ми трябват,ти като добър самарянин можеш да помогнеш
Щом си отворил тема би трябвало да си наясно,че има и инакомислещи,не само ибрикчии
П.П.И престани да ме обиждаш,щото изпадаш в безтегловност
П.П2 И защо реши,че ти копирам стила на писане,защото пишем , не си говорим,да не се припозна някъде?
П.П3 Не разбрах къде и с какво съм ти завидял.
П.П.4 В България все още има свободомислещи хора,но явно ти не си техен фен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пиши си простъоне ми пречиш
---------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Защо да не може да се влиза след т.1но давайки така графиката не се вижда къде е предишната подкрепа на цената
И тъй като при точка 1 все още нямаме нови връхчета, а само 1 пин, можем да рискуваме с дълга, но ни трябва подкрепа за стоповете
![]()
иии, фицка, не може ли без подкрепи и съпротиви ................... това в кръга на шегата
Да, наистина при 2 имаме докосване на подкрепа от вчера, а в 1 още не. Това с ново връхче не съм го мислила, сега ще поизследвам малко.При индикатора всъщност се получи, че в 1 може да се влиза, но не се активира ордера, а в 2 ми дава едно особено състояние, което все още не съм формулирала и само се назландисвам, ама явно ще трябва да го направя. Благодаря за насоките
ако някой друг има идея, може да сподели, нищо че фицката е доста изчерпателен![]()
Happy68 (22-05-2013)
из дебелите книги на чичо Ал...това дето си го постнала се води MTR - мейджър тренд ревърсъл....това по неговите критерии....на 1м имаш разходящ триъгълник което е самия тригер...вземаш третия даун пуш....при очакваното развитие требе бъдеш нащрек за два ъп лега....
ПП и не е казано да не се взема т1...само че така стопа нема да е под дъното на т1![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....