Някой ако постне графика с фибо и фибо екстеншън ще съм му много благодарен, когато видя картинка вного по бързо зоцепвам![]()
Някой ако постне графика с фибо и фибо екстеншън ще съм му много благодарен, когато видя картинка вного по бързо зоцепвам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колега, придържайте се към темата, моля!
ти се лашкаш, ама знаеш накъдер първо. И второ, преди да почнеш да се лашкаш, в началото, като я гледаше графиката, не разсъждаваше ли по същия начин - ейй тук има това, да, ама има и онова - и сега накъде - нагоре или надолумай ти е доста познато, а ?
Хепи верно, знаеш ли че често като обеснявам пропущам този факт, защото просто приемам хората срещу мен като равни, и си говоря ли говоряколега, придържайте се към темата, моля!
ти се лашкаш, ама знаеш накъдер първо. И второ, преди да почнеш да се лашкаш, в началото, като я гледаше графиката, не разсъждаваше ли по същия начин - ейй тук има това, да, ама има и онова - и сега накъде - нагоре или надолумай ти е доста познато, а ?
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
като си рекъл без уважение.така да е.на мен ми е през крачола.kairos може и без уважения.Но ти какво очакваш да получиш като отговор ?
Как искаш да ме разбереш какво ще ти кажа, като не знаеш азбуката ? И казваш, че идея си нямаш от фибо.
Какво ще разбереш като ти кажа там съм влязъл защото има 61.8 и 1.27 от друга вълна, без да знаеш защо точно тези цифри имат значение ?
Защо точно в тази ситуация е валидно, а в следващата няма да е валидно, ако не си прочел това което е нужно. А ти въобще не обичаш да ти каже някой, да прочетеш нещо, както виждам.
Не ти го казвам за да те отклонявам. Но като задаваш въпрос трябва да си наясно, че с отговор от две изречения, няма да научиш нужното. Няма да възприемеш смисъла.
Да спра ли да комуникирам с теб ? Ако те притеснявам няма проблем, ще спра.
какво очаквам като отговор ли.ами просто е.отговор.и каква е тази система.където веднъж 61.8 и 1.27 ще е валидно.пък после не.
и да помоля без категоризации.когато зададеш въпрос.подходящия човек.знаещия.може да ги отговори с две изречения и да ти стане ясно.в другите ситуации се налага с препратки.виж там.виж отатък.и така.най пресния пример е отговора на фицката.
въпроса с комуникацията между нас двамата.е въпрос на избор на всеки един от нас двамата.прости въпроси.прости отговори![]()
GGBG, Кафявите са екстеншъните
Uploaded with ImageShack.us
GGBG (19-03-2012)