Хепи и къде избяга сегаТочно се зарадвах ( да не кажа една по еротична дума
) че си тук и ти изчезна
Хепи и къде избяга сегаТочно се зарадвах ( да не кажа една по еротична дума
) че си тук и ти изчезна
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не бях влизала в другия форум от няколко дни и днес просто бях потресена. Чудех се какво точно да напиша, после се опитах да намеря Рукито, ама той не ми отговори по телефона, после пак се чудех и накрая пуснах в гуглето "фицката форекс" и ... ето ме тук. На нашата възраст човек би трябвало да знае, какво му харесва и да си го взимаНа другото място така и не писах (само за пояснение) Просто за мен си много приятна компания, ако нямаш нищо против
не ми харесва тук, че има ограничение на емотиконките
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (19-03-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звучи интересно - къде е тази тема?Извинявай нямаше как да предположа. Да като се замисля точно тогава го няма пресичането. Абе то назад като погледнеш много лесно за анализ на история. Иначе моментно е много по- трудно. Фицка говоря да се купи още при пробив на синята линия от цената а не на върхът на свеще щото до там свършва движението в случая. Може да се купи аз поне там бих купил след като цената пробива се връща отново да тества синята линия и черния кандъл затваря до линията след което белия кандъл показва, че цената се е отблъснала и е тръгнала към облъка и при затварянето му откриваме бай. Така бих направил но не направих. Както и да е следващите такива анализи ще ги слагам в темата на ишимуко за да не спамя в АБВ темата.
Хахахаха и на мен не ми харесва, но правила, като си направим наш форум ще го кръстим Форекс Анархия, колкото и да е лошо, но пък на мен по-ми мяза на СвободаНе бях влизала в другия форум от няколко дни и днес просто бях потресена. Чудех се какво точно да напиша, после се опитах да намеря Рукито, ама той не ми отговори по телефона, после пак се чудех и накрая пуснах в гуглето "фицката форекс" и ... ето ме тук. На нашата възраст човек би трябвало да знае, какво му харесва и да си го взимаНа другото място така и не писах (само за пояснение) Просто за мен си много приятна компания, ако нямаш нищо против
не ми харесва тук, че има ограничение на емотиконкитеНаистина съм много поласкан от следотърсаческата ти дейност
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Хепи ти имаше едно късо злато, какво стана, затвори ли го вече![]()
Тук мога ли да си говоря, както ми е приятно, или ще се сметне за спам? Нали ме знаеш, от време на време, вечер ...
Днес изпуснахме договора за строежа на новия H&M
Може разбира се, най много после да не ни зачетат постовете за центовете дето прибавятСъжалявам за неуспешната сделка, но в крайна сметка, не може винаги да се печели, по-ваьното е да е редовно
![]()
Ехе насабрахме се от софия браво.