Аз не съм много напреднал, но и аз ще изчакам като грииди за да видя нещо
по- интересно. Не че това не ми е не ме разбирайте погрешно.
Докато не взема да си вадя по една заплата от форекса ще
се броя за новак и лузерче.
Аз не съм много напреднал, но и аз ще изчакам като грииди за да видя нещо
по- интересно. Не че това не ми е не ме разбирайте погрешно.
Докато не взема да си вадя по една заплата от форекса ще
се броя за новак и лузерче.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като сте почнали с претенциите и аз да кажа, за тея дето не висят цял ден пред пс- то, по простата причина ,че не мислят само за себе си и за собствения си профит , за тях трябва специално , бързо ,синтезирано, вечерно обучение
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте, снощи обещах една графика и сега като се порових, видях как може да се качва тук
Ето и обясненията:
- цената минава от т 1 до т 2, при което прави НН и тръгва леко надолу
- построяваме фибо - това са лилавите линии
- в т3 прави обръщащ кендъл върху 50-61% - НАД този модел влизаме в дълги
- фибото вече не ни трябва и може да го махнем
- построяваме екстеншъна, по същия начин - от 1 до 2, но тук трябва да се нагласи и една линийка на т 3 - зелените линии
- от този екстеншън се вижда, докъде евентуално би могло да стигне движението, в зависимост от вида си
ПП ама тя картинката много миниатюрнасори
Последна редакция от Happy68 : 20-03-2012 на 15:17
Здравейте, снощи обещах една графика и сега като се порових, видях как може да се качва тук
Ето и обясненията:
- цената минава от т 1 до т 2, при което прави НН и тръгва леко надолу
- построяваме фибо - това са лилавите линии
- в т3 прави обръщащ кендъл върху 50-61% - НАД този модел влизаме в дълги
- фибото вече не ни трябва и може да го махнем
- построяваме екстеншъна, по същия начин - от 1 до 2, но тук трябва да се нагласи и една линийка на т 3 - зелените линии
- от този екстеншън се вижда, докъде евентуално би могло да стигне движението, в зависимост от вида си
ПП ама тя картинката много миниатюрнасори
Хепи привет, когато качваш картинка преди да публикуваш поста, натисни бутона разширен изглед
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
моля да ме простите, ама този, който е избирал този формат на форум, няма и идея за какво става въпрос - тук следват благословиите ми
фицка, здрасти![]()
Кво ти пука бреТя обвивката в началото е важна, после айде у кофата
И аз имах проблем с картинките в началото, но им хванах цаката. А обяснението за фибото е като от учебник
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И аз се нареждам на първи ред и без това неска никва не я свърших , Грийди е посочил много интересни неща, Фицка айде пълни десагите с кинти и те чакаме![]()
Последна редакция от GGBG : 20-03-2012 на 15:32
Хепи ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за картинката и разясненията![]()