ef4e, Ами по указания на фицката е кафявото фибо.
ef4e, Ами по указания на фицката е кафявото фибо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Грийди, дори да си прав, ако не можеш да дадеш това, което се иска отсреща, просто се отдръпни. Наистина трябва първо да се чете и после да се пита. Ако ти е писнало от такива ситуации, просто отстъпи и остави човека сам да намери отговорите - както примерно постъпих аз с тебНе е нужно да са равни, а да имат минимални познанияА то се получава да правиш анализ на творбата на достоевски, а отсрещният да не знае кой е Достоески и да твърди, че това са глупости.
Хепи нещо да добавиш ? Искам да видя и твоята гледна точка по този въпрос. Че ми е писнало постоянно някой да мрънкосва, като му се каже, прочети и научи.
Като си тъп и не знаеш, вземи поумней. Аз като бях начинаещ четях и се интересувах и питах какво да науча.
Момчев го питах три пъти да ми обясни точно идеята на кръглите числа, Светлин също обяснява но не ми каза нужното, и чак когато Момчев ми обясни нещата разбрах наистина. Но преди това бях прочел. И не ми беше ясно защото не беше даден конкретен пример защо това се получава. Защо на едните числа има причина, а на другите няма. Това просто не го намерих в нета тогава.или някой друг ще му отговори. Не се впрягай
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (17-04-2012), Svilen (01-08-2012)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
кого визирашНе е нужно да са равни, а да имат минимални познанияА то се получава да правиш анализ на творбата на достоевски, а отсрещният да не знае кой е Достоески и да твърди, че това са глупости.
Хепи нещо да добавиш ? Искам да видя и твоята гледна точка по този въпрос. Че ми е писнало постоянно някой да мрънкосва, като му се каже, прочети и научи.
Като си тъп и не знаеш, вземи поумней. Аз като бях начинаещ четях и се интересувах и питах какво да науча.
Момчев го питах три пъти да ми обясни точно идеята на кръглите числа, Светлин също обяснява но не ми каза нужното, и чак когато Момчев ми обясни нещата разбрах наистина. Но преди това бях прочел. И не ми беше ясно защото не беше даден конкретен пример защо това се получава. Защо на едните числа има причина, а на другите няма. Това просто не го намерих в нета тогава.![]()
Със самото фибо ми е ясно как се борави, но тия екстеншъни ми и мъгла,
екстеншъна се пуска от дъното, до първия връх преди корекция ли?
ef4e, Коригирай ме, аз не се сърдя, приемам критики всякакви.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (19-03-2012)