Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
То няма лошо да контриш стига да не чакаш да обръщаш тренда.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И при заплатата могат те изработят, че имаш да даваш..... Като почнеш работа, ще видиш....
.................................................. ...........................................
----------
Точно това очаквам.... обръщане на тренда, ам дали????
.................................................. .................................................. ....................
Възможна е някаква корекция ама нещо макс сто пипа и дали въобще ще ги даде незнам, таргета на двойния връх се изпълни, възможно е да тества пробива, ама по това време по-скоро бих влязла късо, за тест на дъното на рейнджа или ново дъно, до азиатците не мисля че нещо кой знае какво ще стане, а пък не ми се седи по нощите, не че не скалпирам и аз сега де, че цял ден не съм пипала .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може и сам да се прецакаш не е задължително някой да го прави.
Попринцип на скалп ли го караш, каква търговия обичаш най-много ?Възможна е някаква корекция ама нещо макс сто пипа и дали въобще ще ги даде незнам, таргета на двойния връх се изпълни, възможно е да тества пробива, ама по това време по-скоро бих влязла късо, за тест на дъното на рейнджа или ново дъно, до азиатците не мисля че нещо кой знае какво ще стане, а пък не ми се седи по нощите, не че не скалпирам и аз сега де, че цял ден не съм пипала .
Novak, от няколко седмици зарязах скалпа, леко дългосрочни пускам.
----------
Ай лекинка от мен, че утре пак по тъмно ще ставам и път ме чака![]()
.................................................. .................................................. .........
emoyambol, Зависи, както в случая мисля че ще зарейнджи и карам на скалп,зависи от анализа и какво чакам, а късите няма нещо съществени сигнали и затова нямам големи очаквания от тях.
Сега си погледнах точно ако ми чукне стопа, ще съм на далавера 6 пипса.
А може и да не съм права и да тръгнат късите точно сега.