Контра се дава на минимум 2 водки и кипнала мая в акаунтаили кога акаунта е пред фалит.....
![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А заралийка не щеш ли?
.................................................. .........
----------
От кога в Сливен говорят на РЕ?
.................................................. .....................................
plovcity, ся че пише Сливен не означава че съм роден тук![]()
от едно китно градче съм малко Карнобат
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че то си го проби нагоре 1.2850
.................................................. ...................
----------
Разкошни ракийки правите там
.................................................. .....................................
хахаххаха мерси ама тези в магазина не струват нищо, има едни дядовци майстори по селата, а вината са още по уникални. Пра Дядо ми правеше едно черно вино с 200мл. събаряше 4-рима ама си отиде без да остави рецептата![]()
Ми щот ти не си показал интерес, бре!!!!!!
.................................................. ..................................................
----------
Ми тва е риска на професията.......
.................................................. ....................................
Гледам пробита дейли трендлинията , та дългите нещо не ги виждам никакви.................................... ...