То и аз ще си пускам филм да гледам, иначе доста пипсове даде в тоя ден. Доволен съм, дано утре да има добри движения.
То и аз ще си пускам филм да гледам, иначе доста пипсове даде в тоя ден. Доволен съм, дано утре да има добри движения.
Лека и на теб............................................ ....................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пускала ли си позиция и да те е нямало 2-3 дни. Удобряваш ли подобна търговия.emoyambol, Зависи, както в случая мисля че ще зарейнджи и карам на скалп,зависи от анализа и какво чакам, а късите няма нещо съществени сигнали и затова нямам големи очаквания от тях.
Сега си погледнах точно ако ми чукне стопа, ще съм на далавера 6 пипса.
А може и да не съм права и да тръгнат късите точно сега.
Естествено даже имам такава и в момента, просто зависи какъв ми е анализа и какво чакам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много ми харесва тази двойка в момента, от дълго време не я гледах дори, но последните дни ме кефи. Как е при вас?
Въпроса е да ти е комфортно , независимо от продължителността или обема . Почне ли да се седи и бае над сделката , няма да се изкара дълго .
Еми хубавите неща, стават бавно, нали знаете
.................................................. ............
Ще започваме ли вече с дългите тук.........................