Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Награбиха ни яко .......май май няма да ги бъде дългите
.................................................. ........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То дет са вика на коча м..дите повече са клатат
Щипнах аз 30 пипа от скуиза след ЗЕВ - то и повече има, ама дисциплината по-добри резултати от лакумията дава)
Имам още едно късо за 1.29444 -с плюсов стоп, тамън на Дизела стопа данго бараме![]()
Не местя бързо. Аз също не обичам да скалпирам. Но принципа е същият. А ако нямаш над 50%, то скалпинга е напълно абсурден метод. Това си е абсолютно професионален подход и не става за начинаещи с по 1-2 години опит. А и като цяло, няма чак толкова голям смисъл. Висока успеваемост само да има е достатъчно да се правят една две сделки на ден с 15-20пипа профит. Вместо да ставаш като хахав за няколко часа с по много сделки за 5-10пипса. А спреда при скалпинг макс 1пип. Скалп през 3 пипа спред, не е скалп.Изобщо не е така в общия случай. Тук с Олег вадим от контекста самата система. За да се взима това, за което говори Олег, трябва да се влиза на 1м. Там средният стоп при най-добро желание не може да слезе под 6 пипа. Ако таргетираш 6, ти трябва успеваемост много над 50%, за да си успешен. Като добавиш и рекотиране и слипидж, мисията става близо до невъзможна. Олег мести много бързо стопове и не се свени да визма и по пип -два, и затова може да усредни 6 пипа в ниска вола. Ама ние с гайдите ко да прайм
м3-м5-м15 си е перфектно за интрадей и средна продължителност на сделките над 15-20минути. Хем спокойно, хем дащно, хем резултатите отлични.
Айде и аз къс в 13ч от 1,29775. Малко закъснях с входа и взех леко кофти цена ама какво да се направи, хардуерно забавяне от моя страна и софтуерно забавяне на смартофонката. Стоп към момента на 1,3010. SLOW DOWN!!!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
КинО (14-05-2013)
хе хе хеОтрицание, говорещо за отбягване на проблема.
Рязка смяна на настроенията....възможна степен на биполярно разтройство.
Еуфория при споменаване за жертвоприношения на прасета....ставаш напълно различен човек, може би и някакъв стадии на започнала шизофрения....
Все пак си бивш военен, а там вероятно си попадал на ситуации които са те травмирали много сериозно![]()
Aйде стига толкова.Да не вземеш да се съмняваш в състоянието си
Не ти ли е идвало наум,
че на такива като теб им
ходя по Ъкъла????
Мотиката също е за тия дето
си мислите, че сте над нещата.
Пък военен съм бил не повече
от всички мои набори !!!![]()
+1Не местя бързо. Аз също не обичам да скалпирам. Но принципа е същият. А ако нямаш над 50%, то скалпинга е напълно абсурден метод. Това си е абсолютно професионален подход и не става за начинаещи с по 1-2 години опит. А и като цяло, няма чак толкова голям смисъл. Висока успеваемост само да има е достатъчно дас е правя една две сделки на ден с 15-20пипа профит. Вместо да ставаш като хахав за няколко часа с по много сделки за 5-10пипса. А спреда при скалпинг макс 1пип. Скалп през 3 пипа спред, не е скалп.
.................................................. ................
бре тез мечки ше вземе да пробият подкрепата накрая след толкова атаки![]()
Естествено, че ми е идвало, но такива като мен сме много малко и не би си правил усилието.![]()
А пък ако е така....РЕДА, то бива да отдаваш почит, ма чак пък толкова
Но благодаря ти за усилията![]()
То РЕДовите са лесни, ясни и не са таргет!!!
Дручко си е да хванеш ЕЛИТА,,,,псевдоелита де!!!![]()