фицката, Могат много да дразнят тия жълтури
Ако почнат да отмъщават как се заяждаха с американците ако помниш
фицката, Могат много да дразнят тия жълтури
Ако почнат да отмъщават как се заяждаха с американците ако помниш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z, гледам са си оправили спредовете дюкаса. Но не ми става ясно ливъриджа при поискване който може да се увеличи до 1:300, до какъв обем на акаунта е. Знаеш ли да кажеш ? Ако знаеш кажи, да знам и аз.
Ако акаунта е над 30-40к, може ли да се използва 1:200 ?
http://www.dukascopy.com/swiss/engli...counts/margin/
Този ливъридж е само за новите видове акаунти, които започнаха да отварят с по 100-200 евроJaY_Z, гледам са си оправили спредовете дюкаса. Но не ми става ясно ливъриджа при поискване който може да се увеличи до 1:200, до какъв обем на акаунта е. Знаеш ли да кажеш ? Ако знаеш кажи, да знам и аз.
Ако акаунта е над 30-40к, може ли да се използва 1:200 ?
http://www.dukascopy.com/swiss/engli...counts/margin/при другият вид акаунти няма промяна
----------
Бачо изкара ли за суджук от кабела или ми подмина съвета![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
За бачо ти не знам, но аз не спирам да се удивлявам на .... и аз не знам как да го нарека .... как разбираш докъде и кога трябва да се предвижиНе че някога ще мога да го правя, просто ти се .. радвам
и мъъъничко завиждам
![]()
фицката (08-05-2013), toranagasan (08-05-2013)
Aбонирал се е за снимки от Хъбъл
Фицка, а преди дюкаса пуснаха това видео
Имат и едно за ливъриджа...уж солиден брокер, а такива небивалици да пусне....дебилска работа е това. Добре, че в техническата част са изправни![]()
FxKalpazanin (08-05-2013)
Ми кво да ти кажа милати се сещаш ама...щи кажа... докато спамя и хвърлям по едно очо на графиките
Олег що бретези техните анимацийки са супер... Голям брокер са..като обслужват едните, що да не лапат от другите
Пък и колко да са дебилски....ний на БигБанг се кефим..![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Happy68 (08-05-2013)
Тука явно в дюкасите мечките са на голяма почест щом са го направили така![]()
Защото е неадекватно брокера да казва на този от който получава пари, как да търгува.Ми кво да ти кажа милати се сещаш ама...щи кажа... докато спамя и хвърлям по едно очо на графиките
Олег що бретези техните анимацийки са супер... Голям брокер са..като обслужват едните, що да не лапат от другите
Пък и колко да са дебилски....ний на БигБанг се кефим..
На един друг брокер натискам на маржин изискванията и дава едни високи маржини и към тях обяснение, че ниските маржини били за комарджии и се занулявало с тях.
Един друг брокер му казвам искам такива комисионни, а той ми отвръща, че имали афилиейт брокери, чийто комисионни били 6 пъти повече. А бе кво ме интересува, аз искам еди си колко и ти ще ми дадеш колкото искам. И ми даде![]()
Баси брокерите, още малко ще тръгнат да ми казват и как да си оправям гаджето бе![]()
Последна редакция от Oleg : 08-05-2013 на 17:26