Новаче след малко влизам във WC-то можеш да заповядаш при добро желание
Обещавам,че няма да мирише
Новаче след малко влизам във WC-то можеш да заповядаш при добро желание
Обещавам,че няма да мирише
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Със здраве да си ги харчиш !!!!
Аз за малко да влезна, ама като видех спреда
в евро>крона и ми се преиска да си ударя
два шамара.То и усещането ми, че ще свалят
лихви е било грешно. Аз се чудя що не ги свалиха
с таз ниска инфлация,,,,,????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA, ВЕЛИКИ КОРМЧИО, въобще няма такова нещо. Пазара винаги е логичен.
По-вероятно системата ти с КАКИТЕ не дава сигнали, което е разбираемо при високата им стойност, но движенията са супер.
фицката (08-05-2013)
Мълчи бре...Ся остава да те чуят бъкетите и да ни затегнат коланите на тия дето сме в интрадея
.....Колко му е да измислят някви минимални дневни изтъргувани обеми,ако искаш да докопаш секси-търг. условия!
А инак войните между илюминати и йезуити тепърва отново започват с пълна сила,след затишие от около 25-30 години![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
КАКИТЕ си дават добре сигналите!!!
Пък и не са единственното дето ползвам,
но евро>долар направо се е утепал от движения !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.