«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
kypa (17-04-2013)
Absfresh чадо,
няма ли да се пробваш????
Вчера добре се представи !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Поехали ..........................
Добро утро банда!
Днес светът се прощава с Желязната лейди
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добър ден на всички!
И аз да се включа в днешното ПРОЦЕДИРАНЕ.
На север сме. 3250-3280.
След горните числа ще последва корекция и пак на север след това.
Забелязали ли сте, че движенията на север от юли миналата година
имат импулсивен характер, а на юг - корективен.
Те затуй смятам, че още сме на север.
А и от снощи цената е паднала с има-няма 30 пипса.
Еврото нещо хич не му се ходи на юг.![]()
Последна редакция от ivaceda : 17-04-2013 на 09:30
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно идвам в офиса.
Вчера, ко за вчера, даде си 40+ точки преди да изригне
Днеска сме нагоре 1.3160 долна граница на подкрепа, 1.3235-75 цели.
Мисля днеска да го отигравам с голям обем (няколко позиции) първия бай е сега на 31755, втори чакащ на 3183 бид, трети ще търся около 3200, но в зависимост от конструкцията, цел на първите 3235, третата 3275. Стоп на първите две 3160, влезе ли 3-тата местя 2-та стопа на 0, третия ще е около 3180. Горе долу това ми е плана.
Онази вечер на атентата супер се измъкнах от ДАУ сумарно 321 точки профит от 3 позиции. Гледам, че пак за връх или поне тест е тръгнал, та ще има нови промоционални нива за къса.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (17-04-2013), MoneyMaker (17-04-2013)
Казах аз сабале, че съм повечко за надоле,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()