О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Е то на реалния пазар стопове няма - по скоро има хеджиране - отваряне на обратна позиция или покупка на друг актив,с който да се застраховаш от потенциална загуба....Стоповете са по бъкетите и целта им е да отрезвяват младите дихатели дето си въобразяват че с марджин-търговия могат да станат милионерини!.....
И не само че няма да станат,но дори не могат да си докарват и една МРЗ/месечно с акаунт по-малък от минимум 5 цифри ....Имам и реалните изчисления,но толкоз засега....![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
SPART (08-05-2013)
Е то си е вид поръчка бре Старши, па ко ще и магаре да и викатЕ то на реалния пазар стопове няма - по скоро има хеджиране - отваряне на обратна позиция или покупка на друг актив,с който да се застраховаш от потенциална загуба....Стоповете са по бъкетите и целта им е да отрезвяват младите дихатели дето си въобразяват че с марджин-търговия могат да станат милионерини!.....
И не само че няма да станат,но дори не могат да си докарват и една МРЗ/месечно с акаунт по-малък от минимум 5 цифри ....Имам и реалните изчисления,но толкоз засега....![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
То пак добре че реши да спре, че пак се олиса в простотията си. То бива си тъп, да си прост, да си необразован и лишен от разум, но неговото е бейонд патологичен случай![]()
Едната ръси глупости за планети, тоя серсем пък за илюминати и джедаи, оттатъка пък две психично болни цял ден ръсят простотии една на друга и други мнения освен техните почти няма.....Изтрещяла сфера е трейдинга. Повечето са с директно направление за психомедикаменти лечение в психоклиника![]()
Покер-уомън,аз "необяснимо" защо, винаги съм на страната на йезуитите!....Може би, вероятно щото техния тренд е далеч по сериозен откъм ВРЕМЕ,отколкото този на илюминатите
.....Макар,че средносрочно съм с мечи настроения към долара
.....Изглежда планетите са в няква дивергенция спрямо мойта зодия
- ОВЕН
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днеска на ПРОЦЕДИРАНЕТО не се предствихме
добре и развалихме ваканционното ниво с
една точка минус, а именно 133 : 24 !!!![]()