на 1 м и 1ч графиките са близнаци по модел..............![]()
на 1 м и 1ч графиките са близнаци по модел..............![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
А тука познах
REDA, кажи ми Благодаря.................................................. ..........................................
----------
Те сделките може и хич да ги няма, но когато движенията са чисти, значи са хубави. На озито, кое да му търгувам, като баровете постоянно са един в друг ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (20-12-2012)
xemus, аз днес имам само две позиции. Като втората още не съм я затворил. Нямаше да са две, на направи корекция, чукна ми стопа. Но влязох от по-ниско. Само местя стопа по пазарната цена. А съм влязъл още на 25!
КИКЕРЧИШ сЪ КИКЕРЧИШ и накрая като ти кажаЛИМИТА ТИ НЯМА ДА ГО БЪДЕ ПОНЕЖЕ УЖКИМ ГИ РАЗБИРАШ
легендарно ще има но не днес......................
сега не е лошо да затвориш дългите да прочетеш ко съм писал и тогаз решения взимаи
не отцеругателстваи ..................за разни велики царе и имислици..............
после едно благодаря чакам разбирачо.................
вчера те помолих за коментар, не го направи.................
сега е от мен да мине, втори път нема
за онова с дървената дръжка се обиждаш !!!)
![]()
ШЕФЕ да пускам ли веч инжинерното късо да мамя пазаря или все йощ е рано?
дръпнах едно дълго сабахлем от 1.3188 дан съм капо и сега се чудя да дръпна ли шалтера или....
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ъъъъъ .... как да отговоря на това ............ единият отговор е " аз ко да направя "
..... другият отговор е .... "всички имаме различен стил на търговия , аз търгувам така и просто го споделям " ....... това е
![]()
Ами знам ли,,,,,обаче ЛЕГЕНДАРНОТО
1,33333333333333333333333333333333
пече се !!!
+++++++++++++++++++++++++++++
Хемусе чадо,
толкоз сделки за седмица не мога да направя.
Шляпаш ли ШЛЯПАШ !!!![]()
noreason (20-12-2012)
Хемуса без да иска е пуснал автопилота и той трейдва заради него
.................................................. .................................................. ..
Хемусе ти бетер ротативка
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви