ко сте се запенили бре ...... тва са три сделки с прибиране на части ...... чудо голямо .... пууууу ..... никъв стейтмънт вече за вас
----------
хъ .... може и 5 да са)))))))))) .............................................
ко сте се запенили бре ...... тва са три сделки с прибиране на части ...... чудо голямо .... пууууу ..... никъв стейтмънт вече за вас
----------
хъ .... може и 5 да са)))))))))) .............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ко си са разфучал бря .... акъла ми изкара![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Препрочетох си ПРОЦЕДИРАНЕТО.
С таз РЕЙДЖОВИЦА добре съм се представил.
РЕДА води с безкомпромисното 61 : 8 !!!![]()
xemus (20-12-2012)
И тва като го каза и се сетих за ей тоя виц
Прасчо и Мечо вечерят. В чинията остават две кюфтета - едното цариградско, другото - болярско. Прасчо забожда по - голямото, болярското, и го лапва. Мечо недоволства - "Д`еба и свинята, как лапна голямото кюфте. Аз ако бях, щях да взема малкото". Прасчо отговаря - "Ми ето ти го малкото кюфте, защо бучиш".
xemus (20-12-2012)
Шефе,добре че не се полакумих и си пуснах късото.Тез твойте тройки почнаха да не ми харесват,тея каки май са недостижими
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
свикнах ти на бъзика..........даже го одобрявам .......................
НО нищо неверно не казвам,истината в монитора само,и туи ти наричаш кикерчене
еее нема те жалим, трбе и такъв да има тук да се не отпускашаи деистваи ко чакаш 1.3133 не е легендарно ама много прилича.........
![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
алфин. ... стига верно комар. ... ейса до де пиша. .. тъй мож са просълзиш. ... не искам и се надявам да не е истина.......свикнах ти на бъзика..........даже го одобрявам .......................
НО нищо неверно не казвам,истината в монитора само,и туи ти наричаш кикерчене
еее нема те жалим, трбе и такъв да има тук да се не отпускашаи деистваи ко чакаш 1.3133 не е легендарно ама много прилича.........
----------
тук е мястото да благодаря на РЕДА и Олег.... за злати. .... нема таков берекет. ... седим и викам аде още малко. ... и оооп още малко. .. и оооще малко и ооопланка. .... за трети или четвърти път осъзнавам израза ден година храни. ... и тук някъде ми убеднява речника. ...