«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
"абсолютната тишина е важен фактор за концентрация" -
дано тези дето се възползват от "процедирането" да ценят труда ви
Е ,каза на всички днеска как да търгуват ......... аде бегай да наниш,
земно извънземно нема значка и ти душа носиш ........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (20-12-2012)
Дубрутруууу снегорини,
Такааам ... в крайна сметка на дневна, вчеращната свещ затвори вътре в моя каналецМислим, че сегичка ще има малко Коледа и за мечките
Юхууууууу !
Такам, вчера капитан Америка изненадващо за мен не купува, а напротив , почна да разпродава еврака... крайно време беше Даже като гледам какво направиха ДАУ снощи, сякаш малко му бяха мотиките в гърба на еврака /за всичките стопове дет ми зе/
http://prikachi.com/images/237/5630237B.gif
За утре поне до Американската сесия не смятам , че ще има някаква динамика, но не се знае. В 9 : 00 малко новини от Германия може да предизвикат рейндж с уклон нагоре, но според мен всички ще чакат янките да си кажат тежката дума....с молбите за безработица в 15 : 30
За нагоре проблемни ще са : 1.3237 1.3255 1.3269 1.3283 1.3300
За надоЛЕ зор ще се види на : 1.3220 1.3216 1.3200 1.3190 1.3170 1.3140
Моето процедиране предвижда :
Подготовка за края на света и както Happy68 ми вкара мухата за черен петък на 21.12.2012 и разкикерчване![]()
Мисля си, че някой голям суеверец, наистина ще се паникьоса до петъка и ще реши да си кашира доларЯ...другите големи ще надушат , ще се панират и те, програмистите ще се напият в петък и ще забравят да настроят алгоритмите на "машинките" и мале леле - минус 50% и Честита КоледаТа мисля си, че сега ще правим корекция , на туй пусто възходящо движение и дневната цел за днес ще ми е :1.3140 Па може и да не е само корекция...знае ли човек...
Сега това какво пиша и какво ще направя , няма никакво значение, защото ще търгувам това което ми покаже графиката, така че не ми са връзвайте много на процедиранията /да не вземете и вие да са паникьосате и да тръгнете да каширате... /
Като сценарий предвиждам: тест на 1.3255 / 1.3237 по Лондон + рейндж там и по Американско надоле до 1.3170-1.3140
Аре накрая малко мисли : Цялото катерене за мен беше продиктувано от интервенции на BOJ и малко празнично настроение , а съм чувал че интервнциите нямат дълготраен ефект и
човек като изтрезнеел след празници, го боляла главата
Пак напомням за онез DNT със страйкове 1.2825/1.3325 на 29.01.2013
Като цяло мисля че сме надоле... и то МНОГО !!!
Успех !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Добрю ютрю
Станах преди едва 30-на минутки.
Голям сън голямо нещо.
Чиляк като знае, че ЖИУОТНИТЕ ще
свършат повечето.Сега ще прочета ,
анализирам и корегирам плитките инък мисли
Успех на ХОРАТА !!!
----------
Takaaaaaa,,,,,,,,,,,,
Днеска по различен начин.....
Седим си и си мислим,,,,,,
седим си и си мислим,,,,,,
Как ще бъде изтъргуван утрешния свършек на света,
т.е. по-интересното в случая е тоз слух дали ще
охлади риска и ще насочи интереса към "сигурните" доларе???
То пък при края на света що им са и доларе????
Та от тез мисли си мисля, че може би посоката ще е
леуко надоле или ще изчакват в РЕЙДЖОВИЦА ама,,,,,
Индексите падали са таз ноЖт:
S&P 500 Futures 1428.15 -4.85 -0.34%
NQ 100 Futures 2685.50 -7.50 -0.28%
US 30 13251.97 -98.99 -0.74%
DAX 7668.50 +14.92 +0.19%
FTSE 100 5961.59 +25.69 +0.43%
Japan 225 10039.33 -121.07 -1.19%
US Dollar Index 79.38 +0.01 +0.01%
Ето тука съм нахвърлил идейките за движението по графиките:
За надоле първа подкрепа 1,32099
другата сериозна е на 1,3184, а стоповете
многото са в диапазона 1,3160-1,3171 при
успех там отиваме на 1,31222, че и на 1,3080 дори.
За нагоре съпротива на 1,3234-1,3243 за корекцията
към 1,3248-1,3262 и при успех на второто ниво
може ни ще има атака на върха от вчера 1,3308
за ЛЕГЕРНДАРНОТО 1,333333333333333333333333333,
но 1,33261 ще е голяма мъка.
П>П>Подходяща песновка за ситуацията:
http://www.youtube.com/watch?v=a1sf2CzEq0w
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мааааалиииии .... добро утро .... тва 2б ако тръгне .... тежко и горко на късите БЕЗ СТОПОВЕ !!!!!!!!!!!!!! ......
пух че кофти вино ..... ако знаех че главобола е тъй интензивен след консумацията ... никак нямаше да преупотребявам .... но нейсе .... живота продължава .....
бай дъ вей настоящата ситуация е прекрасна възможност и за скъсяване с йофтиничък стоп .....
alf (20-12-2012)
victoryfen, много нива много чудо бре .... само 1.3180 се напъва за надолу
и след него цел зона 1.3150-60![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
оооо дълбокомислени ВОЖДЕ....от дъното на бездънната си душа ти благодаря....като пастир си за слепите в тъмнината...
още плитки размисли и страсти ------------->>> 1.3285 1.3236 1.3165
ПП. в казан си се пекла по тръбичка текла РАКИЙЧИЦЕ....
ПП. тея шапшали не са ли чуали за чатал с тензух и памук бре...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Бабо Мецо, все си мисля че ще палим кънките и ще бягаме на север! Нищо че идва зима. Па знам ли.
Сега правим само корекция по пътя. Поне така си мисля де!
СОЛИДНО КУЧИ чадо,
много чучури много нещо![]()