В правилна тема се представи - Добре дошълПаток съмНа 40 лета. Чета форума от около година, ама наскоро се престраших да се регистрирам. Опитваме се да оцелеем. Четем, учим се, крадем, пробваме, дъним се, пак пробваме и т.н.
Боря се за световен мир и да има леб на масата![]()
ПС: Ще ме извинявате, ако от време на време задавам тъпи въпроси, ма... новак съм. Ко да се праи. То, няма и да усетите присъствието ми. Успешен ден на всички. Успех
Чети на РЕДА аватара и следвай го - оцеляването в процедирането е заложено
И в четенето .... и в стоповете... най-вече в тях
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що бе РЕДЕ, що да забрави "Мир на земята и щастие за хората" - това мото знаеш с колко манекенки може да го срещнеи не само срещне
После и на нас ше каже, разбор ше даде![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво знам ли??? Хммм... знам, че цял живот се мъча сам да направя нещо за себе си и семейството си. Знам, че сам се изучих, без ничия помощ. Знам, че достатъчно блъсках за други и е крайно време да работя за себе си. Знам, че създадох здраво семейство и дом. Знам че искам семейството ми да е живо и здраво.
За форекса??? Не знам нищо. От две години се занимавам с него, от година чета и осъзнавам че ми липсва систематиката в обучението. Много от термините не са ми познати, а когато се запозная с тях, се опитвам да ги разшифровам в изречението, както се казва, да чета между редовете. С ваша помощ научих много за форекса, както научих и колко малко знам. Не мога да се меря с капацитети от вашия ранг, затова предимно чета и следвам опитвайки се да намеря логиката. И, признавам, все още съм твърде далеч от процедирането .
metalen, Добре дошъл,хубаво си научил тука от четене каквото си могъл,но направо можеш и конкретно да питаш,пък който ти каже че са ти тъпи въпросите значи не помни собствения си път.Успех![]()
аи добро утро,вчера
забраи да благодариш
още един път и ще си говориш сам тук като отшелник...................а и другите които сричат тадяа ,да не се повтаря........ясно....!
![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
fxg (29-01-2013)
Takaaaa......
Индиксите:
S&P 500 Futures 1498.65 +2.90 +0.19%
NQ 100 Futures 2740.20 +5.20 +0.19%
US 30 13881.93 -14.05 -0.10%
DAX 7833.00 -24.97 -0.32%
FTSE 100 6294.41 +9.96 +0.16%
Japan 225 10891.00 +66.69 +0.62%
US Dollar Index 79.88 -0.01 -0.02%
Японските са леуко нагоре, а ДАУ и ДАКС
в момента движат нагоре.
Седим си и си мислим,,,,,,,,,,
РЕДА счита, че достатъчно време акумулира
Еврото сила и днес ще бяга нагоре !!!!
Особенно като гледам ПАМУКА как е отскочил нагоре.
Тоз индикатор за риска не ме е лъгал !!!
Е има един вариант да сме влезнали в брутална
РЕЙДЖОВИЦА в зоната 1,3386-1,3527, но таз
теория требе да се докаже!!!
Нагоре сериозна зона за съпротива има от 1,3470 до 1,3492.
Преминаването там ще ни отведе на тест на 1,3527.
Следващото ЖЕЛЯЗНО ниво е 1.3559-1,3564, но като
стигне там тогава ще я мислим!!!
Надоле при преминаване на 1,3442 ще доведе
до тест на 1,3424 и вероятност за тест
подкрепата за Еврото в зоната около 1,3407
Доле чака 1,3386.
Това е!!!
Успех на ХОРАТА !!!![]()
metalen,
несе ослушваи и обясняваи деистваи с процедиране.......
инък горните редове ще ги пишеш още дълго време,,,,,,,,,,,,,
вземи се на абордаш.................................![]()
Не съм бре ПРИШЪЛЕЦО!!!
Сега даже погледнах.
Под поста ти от 5:58 съм БЛАГОДАРИЛ.
Само аз !!!
За другите не отговарям,
но требе да БЛАГОДАРЯТ за труда.
Поне !!!
alf (29-01-2013)
Алфе, не ти понася дюлевата ми се струва - ароматна е, лесно влиза и и се опуска мярката.
Нимателската![]()
ръщАНЕ ВЪВ МИНАЛОСЕДМИЧНИЯТ РЕИНЖ , ДО КЪМ 1.3360
ТОВА ЗА ДНЕС. ОТ ТАМ може да се прибере обратно по сегашните нива щото ще му деиства през цялото време съпротивата на дневна, 1.4444, ако не ново дъно под 3250...............
РЕДА бързаш и ти с тези мераци да скок,
казах ...................требе доиде сряда.........................
успех!!!
----------
що бре! малко строгост за самочувсвие .......преди да борим пазара
подгряване,.........................![]()
REDA (29-01-2013)