Колеги,и при вас ли така разширяват спреда сега?Тези от Бенча ме попиляха .То не е бавене,не е разширяване вече нямам думи за тях.Сега ми обяснява един господин,че станало така ,защото американците почивали.Е явно ще бягам от тях.
Колеги,и при вас ли така разширяват спреда сега?Тези от Бенча ме попиляха .То не е бавене,не е разширяване вече нямам думи за тях.Сега ми обяснява един господин,че станало така ,защото американците почивали.Е явно ще бягам от тях.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oтдавна избягах от тях.
Май май от форума само Фафлата им остана вярна![]()
И на мен вече ми идват в повече, ще затварям всичко и ще бягам от тях.Всеки път като реша да се махам все някак си ме разубеждават,но сега вече няма връщане.Имам и на Булброкерс,но там няма такова нещо.винаги спреда е фиксиран.А тея ми разтягат локуми пазари,ликвиднос,та седнал да ми обяснява ,че има и спред........направо полудях!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (24-11-2016)
И аз,все така им се кана,ама те са "опасни",всеки път като пусна да тегла всичко и телефона прегрява,даже и този не българския.Но това разширяване вече ми идва в повече,и вече няма връщане.Още малко,докато си изтегля всичко и чао.
![]()
тия Бенча няколко дни се разправяме, отказват да ми преведат едно теглене към френската банкова сметка, големи специалисти в офиса им в София, въпреки че и депозирах с френската сметка да я верифицират според вътрешните им процедури пак отказаха и вчера следобед пуснах жалба до Комисията по финансов надзор срещу Бенчмарк Финанс АД , като поднадзорни на КФН и гледам преди малко ми пратили мейл че няма проблеми с френската банкова сметка мога да тегля към нея, а до вчера друга песен пееха
ако човек не си потърси правата в КФН го правят на будала , колко бързо се разработиха след жалбата до председателя на КФН и как можло грешката била в тяхния служител
----------
много слаби служители имат Бенча , питам ги имате ли такси за теглене към чужда банкова сметка, викат ми от наша страна няма никакви, вече банката получател ако има не знаем
обаче като им чета на сайта за теглене по еврови сметки имат такса 0,05% минимум 14 евро, иначе нямало, даже условията от сайта не си знаят, толкова слаби служители![]()
bombe (11-01-2017), D-12 (11-01-2017), REDA (11-01-2017), звездоброец (11-01-2017), nnikos (12-01-2017)
Дизел, тоз чвЯк .... явно чете форума ......тия Бенча няколко дни се разправяме, отказват да ми преведат едно теглене към френската банкова сметка, големи специалисти в офиса им в София, въпреки че и депозирах с френската сметка да я верифицират според вътрешните им процедури пак отказаха и вчера следобед пуснах жалба до Комисията по финансов надзор срещу Бенчмарк Финанс АД , като поднадзорни на КФН и гледам преди малко ми пратили мейл че няма проблеми с френската банкова сметка мога да тегля към нея, а до вчера друга песен пееха
ако човек не си потърси правата в КФН го правят на будала , колко бързо се разработиха след жалбата до председателя на КФН и как можло грешката била в тяхния служител
и е решил да те накаже за мантрите за 1.20000000)
)
REDA (11-01-2017)
Здравейте, г-н Нотов,
Опитах да се свържа с вас на посочения телефон, но не успях, затова ви изпращам този имейл.
Посочената от вас сметка във френската институция Compte Nickel е верифицирана успешно на база проверка на всички предоставени от вас документи.
Към момента имате 2 верифицирани сметки при нас. Едната е в Уникредит в лева, а другата в Compte Nickel в EUR. Моля да направите нова заявка за теглене от клиентската част на нашия сайт, в която да посочите сумата и сметката, по която желаете да бъдат преведени средствата ви.
Имайте предвид, че при теглене от клиентска сметка по банков път с обикновен превод в лева не се начисляват такси, независимо от банката на клиента. При теглене от клиентска сметка по банков път във валута се начислява такса от 0.05%, минимум 14 евро.
Очакваме вашия отговор, за да изпълним заявката ви за теглене. Извинявам се за забавянето и причиненото неудобство!
С уважение,
Dimitar Shuizov
Head of Financial Markets Department
BenchMark Finance
32, Cherni Vrah Blvd., Ent. A
1407 Sofia, Bulgaria
+359 2 962 57 95
shuizov@benchmark.bg
www.benchmark.bg
той може, ама шефовете му се разработиха след жалбата в КФН![]()
D-12 (11-01-2017), звездоброец (11-01-2017)
Дизеле, ти пък за 50 евра теглене ще платиш 14 евра такса. Стегни се малко.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?