• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Форекс Брокери
    • Benchmark Част 5

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Benchmark Част 5

+ Отговор в тема
    Страница 174 от 174 ПървиПърви Предишно ... 74 124 164 172 173 174
    Резултати от 1 731 до 1 737 от общо 1737
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 22-10-2019 12:01 #1731 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      messi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Посети началната страница
      messi не е на линия
      Баннат
      Panas

Моля, изберете категория: - Откажи
      messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите Аватара на messi
      Град
      Sofia
      Начислени плащания
      3,992.97 USD
      Благодарности
      4 885
      Благодарили са му 18 225 Пъти в
      1 504 Поста
      Скоро не съм търгувал при Бенча, но те ми пратиха някакво писмо, че имало промени в законите и КФН изисквал от тях всички клиенти водещи се като професионални да докажат с документи, че покриват изискванията. Всичко идвало от ЕСМА, която затягала регулациите. А уж говореха, че ще падат. Влезнах в профила си да питам какви документи искат и веднага ми излезнаха някакви анкети "опознай клиента", с които преценявали дали имам нужните знания и опит да търгувам при тях. Ако искам мога да не отговарям, но тогава следва къш. Какво работите, с колко пари търгувате, от къде ги имате и т.н. Там се справих. После питах в чата и ми обясниха, че имало законодателни промени от европейския орган ESMA, който ги препращал на националните регулатори. В България това е КФН. Той е изпратил писмо до всички лицензирани инвестиционни посредници, че се налага да съберат документи от своите професионални клиенти, с които да се докаже, че отговарят на критериите. До момента е било на декларативен принцип. Сега вече искат черно на бяло и който не покрива изискванията на момента го правят непрофесионален клиент и му свалят ливъриджа на 1 към 30. Без да съм пророк си мисля, че доста хора ще ги засегне тази мярка?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

2. Следните 10 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:

kypa (22-10-2019), heptenzelen (22-10-2019), Нерегистриран (8)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 22-10-2019 14:13 #1732 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 630 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      И аз ги попълних...
      Явно имат изисквания и са длъжни да ги спазват все пак...
      Никой не ми е свалил ливъриджа. Оставам си профи.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

5. Следните 6 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

kypa (22-10-2019), Нерегистриран (3), messi (30-10-2019), REDA (30-10-2019)

6. 22-10-2019 21:35 #1733 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 606 Пъти в
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от messi Виж мнението
      Скоро не съм търгувал при Бенча, но те ми пратиха някакво писмо, че имало промени в законите и КФН изисквал от тях всички клиенти водещи се като професионални да докажат с документи, че покриват изискванията. Всичко идвало от ЕСМА, която затягала регулациите. А уж говореха, че ще падат. Влезнах в профила си да питам какви документи искат и веднага ми излезнаха някакви анкети "опознай клиента", с които преценявали дали имам нужните знания и опит да търгувам при тях. Ако искам мога да не отговарям, но тогава следва къш. Какво работите, с колко пари търгувате, от къде ги имате и т.н. Там се справих. После питах в чата и ми обясниха, че имало законодателни промени от европейския орган ESMA, който ги препращал на националните регулатори. В България това е КФН. Той е изпратил писмо до всички лицензирани инвестиционни посредници, че се налага да съберат документи от своите професионални клиенти, с които да се докаже, че отговарят на критериите. До момента е било на декларативен принцип. Сега вече искат черно на бяло и който не покрива изискванията на момента го правят непрофесионален клиент и му свалят ливъриджа на 1 към 30. Без да съм пророк си мисля, че доста хора ще ги засегне тази мярка?
      Никой не е говорил, че падат, бъркате се. Вече компетенциите на ЕСМА минават в ръцете на националните регулатори, които да следят за спазването на рестрикциите, вече са закон.
      Не мисля, че броят на професионалните клиенти значително се е увеличил. Като гледам всеки реве и се тръшка за регулиран ЕЦН брокер, а с такъв тип брокер е най-важното да си защитен, защото много бързо фалират. И като цяло вероятността за фалит при тях е много по-голяма, защото печалбата им е нищожно ниска вече. Аз с ЕЦН търгувам и затова не съм се квалифицирал, въпреки че се вписвам идеално в изискванията, но и 1:30 ливъридж ме устройва.

А тези Бенчмарк какви са, маркет мейкър или ЕЦН брокер?

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

Нерегистриран (3), messi (30-10-2019), REDA (30-10-2019)

8. 30-10-2019 10:10 #1734 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      REDA
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      REDA не е на линия
      Централна банка
      Mengintai

REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите REDA е отвъд представите Аватара на REDA
      Начислени плащания
      19,594.82 USD
      Благодарности
      48 944
      Благодарили са му 91 965 Пъти в
      24 599 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      user02, kypa, Gordey5,
      X
      Цитирай Първоначално написано от undefined Виж мнението
      Влезнах в профила си да питам какви документи искат и веднага ми излезнаха някакви анкети "опознай клиента", с които преценявали дали имам нужните знания и опит да търгувам при тях. Ако искам мога да не отговарям, но тогава следва къш
      И как точно договор се прекратява заради отговори в някаква анкета???? )

Печелете пари, без да напускате дома си.

9. Следните 4 потребители изказват благодарности на REDA за полезния пост:

messi (30-10-2019), Нерегистриран (3)

10. 30-10-2019 12:18 #1735 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      messi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      messi не е на линия
      Баннат
      Panas

messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите messi е отвъд представите Аватара на messi
      Град
      Sofia
      Начислени плащания
      3,992.97 USD
      Благодарности
      4 885
      1 504 Поста
      Цитирай Първоначално написано от REDA Виж мнението
      И как точно договор се прекратява заради отговори в някаква анкета???? )
      Ами не знам дали пада договора, но точното обяснение беше, че ако не попълня анкетата или дам грешни отговори от Бенча си запазват правото да преценят дали имам нужните качества и знания за предоставяните от тях услуги. Нещо такова. И казаха, че това са някакви нови изисквания на КФН и на тях им искат отчет с какви клиенти работят. Можело да ги глобят или да им спрат лиценза ако не изпълняват препоръките на КФН за работа с клиенти. Изобщо затяга се контрола и достъпа до валутната търговия за дребните трейдъри е все по-труден. На мене поне така ми изглежда. Щото аз нямам пари да търгувам при 1:30 ливъридж. В Япония било най-много 1:20 , а в САЩ дори 1:10. Значи в Европа сме най-либерални. Офшорките не се броят.
      Така че това е анкета, но на практика не е доброволна или за кеф, а изискване на КФН и оттам на брокера. Аз я покрих, защото знам верните отговори без да е задължително да ги спазвам, разбира се.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

11. Следните 13 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:

REDA (30-10-2019), Нерегистриран (12)

12. 30-10-2019 21:42 #1736 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 606 Пъти в
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от messi Виж мнението
      Ами не знам дали пада договора, но точното обяснение беше, че ако не попълня анкетата или дам грешни отговори от Бенча си запазват правото да преценят дали имам нужните качества и знания за предоставяните от тях услуги. Нещо такова. И казаха, че това са някакви нови изисквания на КФН и на тях им искат отчет с какви клиенти работят. Можело да ги глобят или да им спрат лиценза ако не изпълняват препоръките на КФН за работа с клиенти. Изобщо затяга се контрола и достъпа до валутната търговия за дребните трейдъри е все по-труден. На мене поне така ми изглежда. Щото аз нямам пари да търгувам при 1:30 ливъридж. В Япония било най-много 1:20 , а в САЩ дори 1:10. Значи в Европа сме най-либерални. Офшорките не се броят.
      Така че това е анкета, но на практика не е доброволна или за кеф, а изискване на КФН и оттам на брокера. Аз я покрих, защото знам верните отговори без да е задължително да ги спазвам, разбира се.
      По принцип договор още няма сключен. За да се сключи окончателно трябва брокерът да направи анализ на анкетата и да класифицира клиента. Ако не е достатъчно обучен и не знае с какво се захваща, има правото да откаже да сключи договор. Това са изисквания на ЕСМА, които вече са делегирани на местните регулатори. По принцип тези въпросници брокерите сами си ги правят. При този незнам какви точно са въпросите, нямам сметка при него пък и не смятам да си отварям, но не мисля, че се различават кой знае колко от въпросниците на другите брокери. Обикновено поставят основни въпроси за ливъриджа, за да се види дали клиента въобще разбира смисъла от него и риска, който значително се мулиплицира с всяко увеличение на стойността на лоста.

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

13. Следните 8 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

hanuman (30-10-2019), messi (30-10-2019), Нерегистриран (6)

14. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    15. 30-10-2019 22:47 #1737 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      messi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      messi не е на линия
      Баннат
      Panas

Град
      Sofia
      Начислени плащания
      3,992.97 USD
      Благодарности
      4 885
      1 504 Поста
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      По принцип договор още няма сключен. За да се сключи окончателно трябва брокерът да направи анализ на анкетата и да класифицира клиента. Ако не е достатъчно обучен и не знае с какво се захваща, има правото да откаже да сключи договор. Това са изисквания на ЕСМА, които вече са делегирани на местните регулатори. По принцип тези въпросници брокерите сами си ги правят. При този незнам какви точно са въпросите, нямам сметка при него пък и не смятам да си отварям, но не мисля, че се различават кой знае колко от въпросниците на другите брокери. Обикновено поставят основни въпроси за ливъриджа, за да се види дали клиента въобще разбира смисъла от него и риска, който значително се мулиплицира с всяко увеличение на стойността на лоста.
      Тука нещата са малко по-различни. Аз имам договор с Бенча от няколко месеца. Търгувах известно време и дори съм категоризиран като професионален клиент. Така се случи, че цяло лято не бях влизал в клиентския си кабинет. След като ми пратиха писмо за новите изисквания на КФН и ми поискаха документи, с които да докажа статута си на професионален клиент аз влезнах в профила си и там ме чакаше тази анкета. Тя обаче е отделна от изискването да пратя документи. Нали разбираш парадокса. Аз съм им клиент и те са ме одобрили и категоризирали като професионален трейдър. Месеци след това да решат да ме тестват дали ставам и да ми искат банкови извлечения, че притежавам 500 000 евро си е малко странно. Все едно някъде да назначат учител, който в края на учебната година да го изпитват дали е грамотен?

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

16. Следните 13 потребители изказват благодарности на messi за полезния пост:

kapral (30-10-2019), hanuman (30-10-2019), Нерегистриран (11)

+ Отговор в тема
    Страница 174 от 174 ПървиПърви Предишно ... 74 124 164 172 173 174
    Бърза навигация Форекс Брокери   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти