Ми при някой уебинари има поле в което можеш да задаваш въпроси, ама ти отговарят след като си изпее песента, на края на уебинара.
Ми при някой уебинари има поле в което можеш да задаваш въпроси, ама ти отговарят след като си изпее песента, на края на уебинара.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Винаги човек може да научи нещо ново, като например, че петрола се търгува по-специално
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (23-11-2016)
Това да не го казваш във връзка с позицията ми при петрола - днес само там се издънихВинаги човек може да научи нещо ново, като например, че петрола се търгува по-специално![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (23-11-2016)
Въобще нямах предвид теб и незнам че имаш позиция при петрола.
Другото нали е наред, така че щом е само петрола не е издънка
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (23-11-2016)
Общо взето всичко си има някаква специфика ама петрола и дакса за мен са си доста щури инструменти...други индекси не пипам.
А за Дакса какви са разходите и ако има слипване, в рамките на разумното ли е?
Въртят яко спреда те... теглят...та разтеглят.
Сега пък едни нови условия с тегленета и зареждане...
Като си смениш картата искат извлечения от бамката.
Аз започнат с отварянето на сметка при тях, когато предлагаха някакъв бездепозитен бонус, изпратих им документи, първиначално не ги приеха. Изпратих им нови, приеха ги и ме изненадаха с "Първоначално депозитът трябва да се направи чрез банков трансфер за идентификация на сметката" - с това вече съвсем ме загубиха като клиент. Второ, не ми изпратиха достъп до някакъв профил, откъдето да го направя този трансфер. И така реших на Актива да стана клиент. Но ми е любопитно дали условията им са идентични с тези на Бенча и Варчев.Сега пък едни нови условия с тегленета и зареждане...
Fafa (24-11-2016)
Ужасни са станали ти казвам...
Подмених си картите че ми изтече срока...и сега за всяка ми искат извлечение...
Някой явно нещо е въртял с тия карти ....и са взели мерки.
Обаче интересно ако искаш да заредиш през Скрил от къде да извадиш такова извлечение?
Актива имат ли условия за депозита?