Те на няколко пъти така ми обясняват, оправдават се с ниска ликвидност ,котировките им били така поддадени.Аз имам и при Булброкерс и там също спреда е фиксиран .http://www.fsc.bg/bg/za-potrebitelya/zhalbi/
тук имаш бланка която попълваш и изпращаш на мейл адреса посочен след ден ще получиш входящ номер и данни за вход в страницата с която ще следиш движението на жалбата
но като пратиш жалбата изпрати копие и до Бенчмарк на мейла им за да знаят и може да ти съдействат бързо , но имай предвид че спредовете им са плаващи според пазарните условия и винаги ще се измъкнат че това е по договор, Делтасток имат фиксиран спред ако искаш виж при тях условията, там няма разтягане на спреда по договор е фиксиран на 1 пип мисля, докато при бенча по договор са плаващи и ще се измъкнат с пазарната ликвидност
----------
REDA
с какъв акъл къси пускате не виждате ли какво рипане става от доле, макулите купуват яко , търсете дълги, нямате шанс с късите
що си хвърляте парите на вятъра
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом ти отказват теглене какво ще го правиш този бонус "Лоялен клиент"дали не требеше да искам повече бонбонукс![]()
аз точно поради това разтягане на спреда се махнах от тях . . .Голямото разтягане на спредовете.Иначе с тегленията нямам проблем,винаги са били коректни,но спредовете .... Говорих с един човек който се занимава с създаването на тези платформи и той се хвана за главата като видя спред от 100 пипса.За сега само снимам и записвам
сега съм при друг Бг брокер и мога да кажа , че няма нищо общо с бенча - пак разтягат по новини - но по 10-20 пипса . . .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те вече ми добавиха сметката, разрешиха проблема след като подадох жалба до Комисията по финансов надзор срещу тях
даже днес писах до КФН че изтеглям жалбата, така ме помолиха от Бенча да изтегля жалбата, че щели да им правят проверки и главоболие да им създам, и че е оправено тегленето няма проблеми вече![]()
аз съм имал доста неприятни стопове на бенча с над 100 пипса ,.
----------
евала ти правя че си го направил .сега ми се обади някакъв от Бенчмарк шеф бил, да ме помоли да си оттегля жалбата от Комсията по финансов надзор, че щяло да им създаде главоболия, пък за компенсация щели да ми дадат бонус лоялен клиент 100 евро
дали не требеше да искам повече бонбонукс
изпратих уведомление до КФН, че оттеглям жалбата, от мен да мине , обясниха ми от деловодството на КФН как се оттегля жалба, веке пътя го знам за подаване и оттегляне ако ми вдигнат нервите пак , ако някой реши да подава някога да ме пита за реда да му обясня. .,
обаче в бенча е плаващ, по-добре търси брокери с фиксиран, Делтасток имат сметки с фиксиран спред, разгледай ги на сайта има, вече ако по договор е фиксиран и ти правят номера, може да ги натиснеш без да имат възможност да се измъкват с ликвидност, пазарни условия![]()
Знам, но как ме ядоса реакцията ти!те вече ми добавиха сметката, разрешиха проблема след като подадох жалба до Комисията по финансов надзор срещу тях
Трябваше да поискаш да ти пратят "бонус" от 100 евро по френската банкова сметка заедно със заявените средства, а комисионата да си я плаща този, който се е объркал.
Справедливо, нали? Що време си похарчил по попълване на жалби....
Вие наистина ли имате впредвид 100 пипса, първоначално си помислих, че borkooo_pz има впредвид 100 пункта, т.е. 10 пипса. Ако наистина става дума за 100 и аз ще се хвана за главата.аз съм имал доста неприятни стопове на бенча с над 100 пипса
nikolay_diankov_1982 (12-01-2017)
не е шега , за 100 пипса говорим
имах снимки , но са ми на другия комп ако не съм ги изтрил ще ги кача -. .
веднъж както си гледам платформата - стопа ми беше на близо 90 пипса и замина . . . . твърдяха че за секунди спреда се разширил и няма как да го видя![]()