Едва ли ще ти отговори на този въпрос колегата ОЛЕГ
Ти го хвърли в музиката буквално![]()
Едва ли ще ти отговори на този въпрос колегата ОЛЕГ
Ти го хвърли в музиката буквално![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Neo (14-03-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това, че не пише коли в изброените и то първите места е странно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А феновете на коли са категорията непорасли момченца дето още си играят с количките, то като куклите при момиченцата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Neo (14-03-2015)
Колегата Олег да си има едно на ум
ПП аз пък по нищо не съм "запален"![]()
.... искрицата живот в мен угасна
![]()
![]()
![]()
Neo (14-03-2015)
Oleg (14-03-2015)
Аз не бих го нарекла хоби, то все пак по отношение на вещите предполага някакъв колекционерски елемент, а притежанието или стремежа към притежаание на определено нещо също има разлика, както и стремежът към притежание на повече вещи не е задължително да те прави щастлив, даже казват че консуматорското общество прави хората по-нещастни.
Но пък и тия всичките неща няма нищо общо със зрелостта на един човек не като години, а от гледна точка на опит, мъдрост, улегналост, адаптивност и тлн.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Очевидно не си ме съвсем разбрала.Интереси предполага към нещо по сериозно, а това са как да кажа то не и хоби, разни неща дето някой държи в ежедневието или си доставя дребни удоволствия в живота да се поглези с играчки за големи момчета
Аз примерно като ходя редовна на маникюр, фризьор и т.н- това прави ли ме силиконка или празноглава, тоя дето обича да си играе с телефони или с мотори прави ли го тинейджър или рокер.
п.С. Примера го дадох, защото все пак половете имат различни предпочитания към тия неща
Да се поглези е едно, но да държи на всяка цена да има някаква си играчка и да не може да спи понеже я няма, няма как да е нормално. Това е присъщо предимно на недораслите. И което е по-фрапиращото е това, че в доста случаи не се касае до възраст.
Кой нормален ще се реди с часове на опашка за айфон ?
Или пък като каза риболова. Там има такива серсеми, че буквално биха заевали и семейство и работа и всякакви ангажименти, за да идат и да кибичат на брега на някой язовир или река.
Специално към колите не съм много много запален , та на 10 мъже 9 са запалени . Аз съм този 1![]()