По-скоро е това, даЗначението на думата нормално е от значение за значението на цялото изречениеВсе едно някой пишльо на 5 години да ми казва не е нормално за 18 годишните да правят еди какво си... когато изживееш тази възраст тогава казвай кое е нормално и кое се отклонява от нормалното спрямо нещо което ТИ си изживял, или аз нещо... не разбирам правилно... концепцията... на изказване на мнение...
![]()
Ааа, и да не забравя
това беше съвет не критика
![]()
===============================
по Дискавъри гледах преди време за човек (обектофил)който си пада по велосипедита хора всякакви има на тоя свят
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О, нямаш грижиСамо недей да го четеш:
Средната зряла възраст обхваща много голям период в живота на човека обикновено се приемат граници от 30-35 г. до 60-65 г. Той е изпъстрен с множество събития, но от гледна точка на развитието бурните промени са по-малко и не толкова интензивни както в предходните периоди. Това е периодът, в който личността постига (или се опитва да постигне) своя максимум, да се утвърди, да получи уважението на другите и позиция в обществото, да изпълни някои от най-съществените задачи, стоящи пред всяко едно човешко същество да създаде поколение, да му осигури подходяща среда за развитие и добър старт в живота.
Периоди в живота на възрастния: периодизация на Гулд.
35-43 г.: Индивидът продължава да си поставя въпроси относно жизнените си цели и ценности. За разлика от ранната зрялост тук се появява чувството за спешност, известно отчаяние и засилващо се впечатление за бързо изтичащо време. Все повече той се пита: "Направих ли правилното нещо"/ "Направих ли това, което трябваше"/ "Направих ли това, което исках" и "Има ли време за промяна"? Собствените му родители напредват във възрастта и често се опитват да се сближат емоционално с детето си в средата на неговата възрастност като по този начин може да се постигне неочаквано подобрение в отношенията, но често се случва и да се подновят стари конфликти и да се пробуди ново чувство за вина. Работата се разглежда като нещото, което предлага последна надежда мечтите да не са изчезнали без следа, но бягството в работата прилича на бягство във фантазията: "Последен шанс да направя нещо голямо".
44-50 г.: На този етап възрастния се сблъсква болезнено с реалността на ограниченото и отминаващо време. Започва да чувства, че смъртта наближава и много от хората намират този факт труден за преглъщане. От друга страна голяма част от тях изпитват облекчение заради това, че са освободени от вътрешните притеснения и тревоги на по-ранните периоди (спомнете си дали да работиш или да учиш, дали да създаваш семейство, дали ще си намериш добра работа и т.н.). Хората на тази възраст често успяват да постигнат мир с много от негативните страни в живота.
51-60 г.: Хората стават по-топли и приемащи към себе си, съпруга/та, децата, приятелите. Бързането и напрежението от по-ранните периоди отстъпва на по-голямо спокойствие. Много хора намират вътрешно спокойствие и като че ли по-малко се притесняват и за миналото и за бъдещето. Оценяват се постиженията, размишлява се върху смисъла на постигнатото.
Периодизацията на Гулд търпи доста критики, но представлява интересна отправна система.
----------
Епь добре, говори си и не искай примери![]()
Оти .. абе оти си е несериозно поведението ти и не е нормално за 24 годишен
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (12-03-2015)
Oleg (12-03-2015)
L1914 (12-03-2015)
Интереси предполага към нещо по сериозно, а това са как да кажа то не и хоби, разни неща дето някой държи в ежедневието или си доставя дребни удоволствия в живота да се поглези с играчки за големи момчета
Аз примерно като ходя редовна на маникюр, фризьор и т.н- това прави ли ме силиконка или празноглава, тоя дето обича да си играе с телефони или с мотори прави ли го тинейджър или рокер.
п.С. Примера го дадох, защото все пак половете имат различни предпочитания към тия неща
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Освен страстта ми по смартфоните съм запален още по хладни и огнестрелни оръжия , дюнери , футбол , жени , компютри , изтребители , история , изобретения , форекс и тнт .Кажи ми какъв характер съм сега :![]()
Spekulanta (14-03-2015)