Аз не стрелям по животните , чакам зомби апокалипсиса да почне![]()
Аз не стрелям по животните , чакам зомби апокалипсиса да почне![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еееех, Убави създания са, но понякога ни се качват на главите и ни подлудяват, то май и за това са сътворени от Дедо Боже![]()
![]()
Живо как да ям прасито ???![]()
Neo (14-03-2015)
Свестни жени на всеки ъгъл казал Господ и създал Земята кръгла![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (14-03-2015)
Ма как живо бе ? Ще го изчакаш да умре и тогава ще го режеш и печеш
Нали това казвам, убийство на животни, само ако са за храна
Но да идеш в гората и да гръмнеш някоя сърничка...това е извратено...дори и според представите на РЕДА
Или пък да целиш гълъби или врабчета с прашката.
е то нали пак се яде сърничката бряв тоз случай мисля може
ай сърничката не е толкоз вкусно мясо, ама гилиган да се търси да се гръмне е добре
тамън тръпката по-голяма ако не уцелиш първия път
![]()
Защо да го чакам ? Няма ли да е по-лесно като го убия ?
Прекалено сте ИзнежениНо да идеш в гората и да гръмнеш някоя сърничка...това е извратено...дори и според представите на РЕДА
Те са храна за котката.Или пък да целиш гълъби или врабчета с прашката.![]()
Мале човек преди 1-2 години един ловджия ми даде глиган да ям , свинското вече не ми е вкусно толкова яко беше , няма мазно не мирише , нищо общо с домашната свиня![]()
глиганя зависи много и как е приготвенче има бая мушенгии и там
аз съм се мъчил да готвя и глиган и сърничка и нито един път не успях
![]()
L1914 (14-03-2015)