Не знам какъв характер си, не те познавам лично. А по форумни писания, не може или е много трудно да се изгради правилен профил.
По изброените и аз си падам
Като първите имам желание и да ги използвам, но не по животни![]()
Има пари иска нещо да си купи купува си го- е и какво от това, а риболова си е хоби, а по въпроса в семейството си е тяхна работа, дали едия ще ходи на риба, пък другия на шопинг или цветарска изложба примерно.
Бъди по-широко скроен за какво работи човек, ако не живее живота, който иска- за теб може да е караш мерцедес определен модел, зда друг е друго и в това нито има нещо лошо, нито вкарва в някаква категория определен човек, всъщност го вкарва в категорията на по-щастливите, които удовлетворяват желанията си
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Лошо няма, само е малко странноЗа някои хора, както съм аз, играчките, които искам аз ги искам по технически причини, защото примерно при колите ме дразнят кофти седалки, вибриращи и шумни мотори, бавни автоматици и т.н. Аз не искам най-новото неща като айфон потребителите, а искам добър продукт просто.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако не беше казал по-рано че харесваш жени, щеше да си съмнителен
----------
Aз съм много широкоскроенИма пари иска нещо да си купи купува си го- е и какво от това, а риболова си е хоби, а по въпроса в семейството си е тяхна работа, дали едия ще ходи на риба, пък другия на шопинг или цветарска изложба примерно.
Бъди по-широко скроен за какво работи човек, ако не живее живота, който иска- за теб може да е караш мерцедес определен модел, зда друг е друго и в това нито има нещо лошо, нито вкарва в някаква категория определен човек, всъщност го вкарва в категорията на по-щастливите, които удовлетворяват желанията си
Но нали разбираш, че Мерцедеса е нещо много по-голямо. Голямата къща е нещо което се постига почти само ако даденият човек наистина има потенциала и вложи нужните усилия и качества, за да я придобие.
А айфона и разните дребни играчки, това е глупост.
И вероятно познаваш не един серсем, който я изкарва 700лв нa месец, я не, и си купува телефон на изплащане за 1500![]()
A това е играчка, която нито ще му вдигне качествата, нито дохода, нито нищо. Единствено безсмислен разход е.
Neo (14-03-2015)
Мисля че Мерцедес ще се справи с изискванията тиЛошо няма, само е малко странноЗа някои хора, както съм аз, играчките, които искам аз ги искам по технически причини, защото примерно при колите ме дразнят кофти седалки, вибриращи и шумни мотори, бавни автоматици и т.н. Аз не искам най-новото неща като айфон потребителите, а искам добър продукт просто.
![]()
![]()
petar80 (14-03-2015)
Аз не просто ги харесвам , аз ги обожавам , обичам и без тях не мога да живея .Ако не беше казал по-рано че харесваш жени, щеше да си съмнителен
----------
Aз съм много широкоскроен
Но нали разбираш, че Мерцедеса е нещо много по-голямо. Голямата къща е нещо което се постига почти само ако даденият човек наистина има потенциала и вложи нужните усилия и качества, за да я придобие.
А айфона и разните дребни играчки, това е глупост.
И вероятно познаваш не един серсем, който я изкарва 700лв нa месец, я не, и си купува телефон на изплащане за 1500![]()
A това е играчка, която нито ще му вдигне качествата, нито дохода, нито нищо. Единствено безсмислен разход е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег и туй не е за изхвърляне
http://www.haskovo.net/news/180755/B...inalna-versiya
Neo (14-03-2015)