Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (27-02-2015), babaMETZA (27-02-2015)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Даже преди малко затворих нарочно на -1+2 пипоня и оставих машината пак да си купи за да може тя да си управлява сделката а аз да не се кокоря през деня
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
вълната е съвкупност от структурата на косъмите в нея......язе в супата си "предпочитам" дълъг прав рус косъм вместо къс черен и къдрав......Зависи от вълната !!!![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
................................................
.............
Айде на късите 1.12222
20 точки стоп , цел 60..........................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ЕТО ТИ Я ВЪЛНАТА ОТ СУТРИНТА............................. за сега само товаря..............чакам си целта...... и тихичко си викам
https://www.youtube.com/watch?v=0VPK0d0THx8
![]()
Добър ден.
Фафлето вчера мина по околовръстното, но днес сутринта ходи до Патриарха....еее няма такова чудо
Колкото и да ме убеждават да се преместя тук....трудно ми е.
Как сте?
----------
Ееее няма как да пропусна
Но съм тук до неделя, така че днес по задачки ....пък утре познай![]()