То веднъж да се преместиш дори и пробно и няма да се върнеш
Един приятел вече три години мисля направи там и не я понася, но и не се връща![]()
Плуто по тази графика какво гледаш?
Пеперудите ли или АВС ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (27-02-2015), toranagasan (27-02-2015)
скалпери са в отбора на димитовградския пазар ''тука има ,тука нема '' +/-20-20................. не съм забелязал да имам такива таргети... но щом си останал стакова вЧепетление , няма да споря............ няма смисъл да пускам графики по въпроса. пускал съм достатъчно.Не е така Пулто първо човек трябва да е наясно с самия себе си за какво е станал ТРЕЙДЪР и какви цели си е поставил пред себе си
До колкото ти чета постовете нищо смислено не схващам и си (Салъпер до колкото аз си поставих по големи цели
За това ни се пресичат пътищата с теб Плутоне![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Целта на късото за днес ми идва 1.1177, ще редуцирам малко таргета.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ти ми гледай графиката и следи пазараскалпери са в отбора на димитовградския пазар ''тука има ,тука нема '' +/-20-20................. не съм забелязал да имам такива таргети... но щом си останал стакова вЧепетление , няма да споря............ няма смисъл да пускам графики по въпроса. пускал съм достатъчно.
А ти вярно че няма смисъл да пускаш графика защото ти сам не можеш да я разбереш !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”