Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (27-02-2015)
Добро Утро Колеги .
Хубав и щастлив ден ви пожелавам от все сърце !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
REDA (27-02-2015), alf (27-02-2015), Emil Enchev (27-02-2015), masta (27-02-2015), D-12 (27-02-2015)
Добро утро!
добре ли спахте?..........изтрезняхте ли?.........
.................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (27-02-2015), Spekulanta (27-02-2015)
Туй хубаво и тематично. А сега да те (ви) поздравя и с това https://www.youtube.com/watch?v=R2F_hGwD26g
Край на месеца, край на мъките. Следващия вече е в кръгозора ми с новия зор![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
masta (27-02-2015)
добро е утро!!!
спорен завършек на седмицата и месеца!!!!
днес осторожно според МОА требе се наблюдава 1162 и при проявена щедрост от курсо 1075.........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (27-02-2015), toranagasan (27-02-2015), КинО (27-02-2015)
аз днес мисля да го пиша.........предпразнично-айлякчийски ..............
да се отдам на разходка и спам..............![]()
и аз ще изчакам няколко дни да видим дъното от януари дали ще падне или ще гласят засилка за 1.16 с малко по-високо дъно
до вторник сряда, ако не е бито януарското дъно ще купувам с цел пробив на 1.15500 и стоп 1.10, но нека два три дни да видим какво са намислили![]()
СОЛИДЕН КУЧИК требе да сме ХИТРИ и да четем ПРЕДИЗВЕСТНИЦИТЕ!!!
ЕЙ на вчера-ония ден БАБА МЕЦА прегладняла вече много се оплакваше
от тая ГНЯСАВА РЕИДЖОВИЦА. Днес пак се навърта.
КОСМИЧЕСКИЯ го е била вчера сабахлен навестила СЪДбата и го предупредила
с Щ+Щ, ако търгува срещу тренда, обаче той пак не разбрал.
Хубу, че напоследък се навъдиха много безпризорни КОТАЦИ.
Само Дизела бъркаше като цяло картинката щото беше на къси,
но не може всичко да е на ШЕСТ!!! Требе фино да се претегля!!!
Днеска последния преди малко каза това-онова, но да знаеш,
че е дълъг и това си е пак ФАКТОР !!!
Такива ми ти работи БЕДНИ ми КУЧАК,,,,,,,,,
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
toranagasan (27-02-2015)
REDA
нямам позиции на еврото, но понеделник, вторник може да купувам, ако дъното от януари издържи до тогава с цел 1.15500![]()
Е на нас го кажи)
Нали секи ден ги псуваме ...
В двете посоки![]()
Ай да рипаме за 1.09999 неска поне а
Добрутру ви![]()