у голУемото село си е друго бе ФАФЕ .сичкото бангладеж Са гражданеДобър ден.
Фафлето вчера мина по околовръстното, но днес сутринта ходи до Патриарха....еее няма такова чудо
Колкото и да ме убеждават да се преместя тук....трудно ми е.
Как сте?
----------
Ееее няма как да пропусна
Но съм тук до неделя, така че днес по задачки ....пък утре познайс цЪрвуле , ама у Паспорта му пише ГражданЕн
Ами какво да правя като има и много ТОЧНИ хора тук...пък сме си и взаимно полезни.
Аз колко пъти казвам Софиянци уйкендите си ходят на село, пък аз в София![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
малка забележка към коментара ти. ходят си по РОДНИТЕ места ,да видят тати и мама и шопара колко е пораснал. ако има и некое пресно яйце , взимат го с отвращение![]()
Засега по-вероятно 1,1263(58) отколкото 1,11666 !!!
То хем прилични новини излизат за еврото,
хем преди новината за ревизия надоле на БВП
на хамериканците долара да расте,,,
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето ти сърцето на пазара виж как работи и как пулсираЕТО ТИ Я ВЪЛНАТА ОТ СУТРИНТА............................. за сега само товаря..............чакам си целта...... и тихичко си викам
https://www.youtube.com/watch?v=0VPK0d0THx8
А не тази твоя картина дето ми показваш . ти сам не можеш да я разбереш и да я дешифрираш
![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Сред най-секси мъжки имена са: Александър, Лоренцо, Ред, Ромео, Матео, Димитър,
Дейн, Марчело, Данте и Реми.
бухахаха.....почти като ЛОРЕНЦО.....
http://vchas.net/%D0%B8%D0%BC%D0%B5%.../112202/?xjt=1
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
toranagasan (27-02-2015)
въпрос на гледна точка............... ръчно изработения продукт , винаги е по -скъп и ценен от манифактурата. друг е въпроса дали всеки може да си го позволии двете водят в една точка . комфорта по време на пътуванеот е важен
![]()
Не е така Пулто първо човек трябва да е наясно с самия себе си за какво е станал ТРЕЙДЪР и какви цели си е поставил пред себе си
До колкото ти чета постовете нищо смислено не схващам и си (Салъпер до колкото аз си поставих по големи цели
За това ни се пресичат пътищата с теб Плутоне![]()