Излишен спор според мен. Всеки си е по своему луд и начина на търгуване за всеки е строго индивидуален!Точно обратното
https://www.youtube.com/watch?v=dz5L00EhMEs
Куре, като казваш, че всичко било възможно, аз възможно ли е да карам болид от формула 1 бе ?
----------
Бе задължителна е, вярно е, но трябва и реална практика, не само симулация.
Тези пилоти във формулата да не би да станали такива само защото са играли на симулатори ?
Ти в момента дори не си в картинга. А в картинга макар да изглежда като детска работа, натоварването е огромно.
Та как си представяш от разговорите ти с нормални/трезво мислещи хора, ти да се развиеш ?
Защото ако тези хора с които контактуваш са същите като теб, защото подобните се надушват, то ти няма въобще да направиш каквото и да е отклонение от сегашното си състояние.
Единствено ще продължаваш да анализираш, тестваш, пускаш малки обемчета с които да се залъгваш, че правиш нещо, но само до там
Никога няма да стигнеш до ниво в което ще започнеш да търгуваш с достойните обеми за думата трейдинг.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, за човек, който се отказа от трейдинга явно доста ги разбираш нещата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз 100, си изграждам планове и когато не успея да ги покрия за определен период от време, преминавам на нещо друго.
С трейдинга не получих това което искам за даденият интервал от време.
Аз надежди не тая като теб, че някой ден, може би, евентуално, бих станал богат
Или се развивам ясно и точно за даденият период или не се.
Та остави ме мен. А кажи за себе си, как я мислиш с това мислене от типа, "можеше, трябваше, щеше", как ще прогресираш, след като за 6 години все още си само на тестове и някакви пробванки с малки обемчета ?
Боби3х, не търгувам вечеВзел съм си почивка за тази година
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Олег, значи по-добрия план е да станеш шофьор при положение, че си знаеш всичко в трейдинга?![]()
еми браво тогава на човека...а ти върху какво работиш в момента.....
----------
ама ти сериозно ли......е защо така.....
44444444444444444444444444
Опитвам се да се принудя да отида до магазина, ... но е трудно ....а ти върху какво работиш в момента.....![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Oleg (23-07-2014), Emil Enchev (23-07-2014)
Не ми харесва да дремя като търтей на едно място цял ден. Искам екшън. С тоз трейдинг направо ми се спира тока.
Вчера за по-малко от секунда си наваксах тръпката за месец като поднесе на един завой![]()