Значи тези 25 месеца история и тези минимум 400 пипа са резултат от бектест, а не от търговия (дори и на демо)
Ако е така съм те разбрал погрешно
A и имах друго в предвид, че и с 1К може да се стартира, но явно не си ме разбрал![]()
ко му гледате в паничката на 100-то само и му броите стинките бря
на Петров днеска ли му изтича юлския договор, че много ми се разминават графиките нещои стоп даже дадах...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не му гледам в паничката просто исках да дам пример какво може да се постигне с 1К и за целта използвах неговите показатели (2% риск, минимум 400 пипа, 23 месеца на печалба)![]()
kypa (22-07-2014)
всичко може да се постигне, въпроса е дали човека дето ще го постига ще се опита достатъчно пътина книга лесно... бек-теста и той... обаче в реално време много по-малко зависи от системата и много повече от самия трейдър и човешката му природа
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може би и ти не си ме разбрал правилно, резултатите от бактест естествено, че не са постигани наживо и никога няма да бъдат, макар краткосрочно да има и моменти, в които наживо съм по-добре. Успешната история си е успешна, аз работя над това не да печеля, а да печеля по начин, който ми харесва.
И с 1к по принцип може да се постигне много, но има един момент, в който всеки разумен човек ще се сети, че времето всъщност е най-ценния му актив...
Kaкто някога някой беше казал. Времето е ваше, но всичко останало е наше.Може би и ти не си ме разбрал правилно, резултатите от бактест естествено, че не са постигани наживо и никога няма да бъдат, макар краткосрочно да има и моменти, в които наживо съм по-добре. Успешната история си е успешна, аз работя над това не да печеля, а да печеля по начин, който ми харесва.
И с 1к по принцип може да се постигне много, но има един момент, в който всеки разумен човек ще се сети, че времето всъщност е най-ценния му актив...
Хората правят какво ли не за да печелят, а на теб не ти харесвало, че печелиш по определен начин
Значи не си и печелил, без значение в какво си се самозаблудил и какви резултати си имал за някакъв период.
----------
Да бе, пробвай да береш грозде от изсъхнали лозя
Ако ще й най-добрите торове и поливания да правиш, и един салкъм няма да видиш![]()
Oleg, да не си в цикъл ба
.................................................. .............................................
Нещо такова
Преминавам през определен неприятен период
Таз песновка знаеш ли я ?
https://www.youtube.com/watch?v=uDaXUL31SNo
Nasko (22-07-2014)
Дано мине по-бързоНещо такова
Преминавам през определен неприятен период
Таз песновка знаеш ли я ?
https://www.youtube.com/watch?v=uDaXUL31SNo....не я знам тЪзи песна даже и каката не знам песните
.................................................. ...........................................
Българина иска 1000лв джоба сега вместо 10к след година, това е потресаващо и ирационално, но абсолютен факт. Докато виждаш всичко "на каталог", никога няма да разбереш реално как стоят нещата....вероятно няма да разбереш и това всъщност...