Че много ясно. След година я камилата, я камиларя
Фантастики са това което говориш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как да реагираш нарочно те дразни и ти май му се връзваш, пък ако не явно няма излизане от цикъла.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Oстани безмълвен
Понякога дори на мен ми се случва да не знам какво да кажа
----------
Ти си 6-та година на пазара и имаш веднъж 6 месеца на печалба. Невероятно еПърво се прави backtest, след това forwardtest и след това вече може със истински пари. Загубено време няма, а сигурността струва време. През всичкото време съм търгувал всеки ден, а от всички печеливши месеци съм касирал първите 6 теглейки печалбата. Това съм го повтарял безброй пъти и не знам защо някой си мисли, че не търгувам? Дори да не беше така търговията на демо също е търговия.
И също не забравяй, че тия 400 пипса или колкото там ако можеше да ги хващам всичките щях вече съм супер професионален трейдър, ти какво мислиш, че правя през това време? Нищо не се случва изведнъж.
Търговията на демо е толкова търговия, колкото и игрането на симулатор е реално шофиране![]()
Може да го доближава и дори да изгради някакви навици, но на живо е много много по-различно.
КАто не можешд а хващаш 400пипса, защо ги споменаваш ? Бях те питал от онези 150пипса от инструмент, ти колко реално можеш да хванеш, но не видях да отговори.
Та на тестове и демо е едно, на реал трябва кураж и действия.
Та кога ще пристъпиш към действия ?
Как ще добиеш кураж, след като не смееш да търгуваш, а само правиш тестове и си пускаш някакви мижави обемчета за разнообразие ?
Нали знаеш, че е едно да вземеш завой с 40 км/ч когато си се движил с 70 и много по-различно когато си се движел със 160 и намалиш рязко на 70 ?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Играта на симулатор е задължителна и значи резултати, не днес, не утре може би, но тя е крайъгълен камък при формирането на крайния резултат. Реално тя прави пари, това се вижда като виждаш малко по-далеч от носа си обикновено. Разбира се може и някой да реши да печата веднага и на момента, с бутонките, на бургия, с 1лот и 10% риск....и да се наиграе за 6 години.Първоначално написано от Oleg
Търговията на демо е толкова търговия, колкото и игрането на симулатор е реално шофиране
Понякога глупостта и пародията имат ефекта да ми идват в повече, тая вечер не ми се занимава с такива неща след целодневна нормална комуникация със сериозни/трезво мислещи хора...тука малко на детска градина заприличват нещата
----------
По-скоро само с дрифтене километража ще покаже толкова![]()
Точно обратното
https://www.youtube.com/watch?v=dz5L00EhMEs
Куре, като казваш, че всичко било възможно, аз възможно ли е да карам болид от формула 1 бе ?
----------
Бе задължителна е, вярно е, но трябва и реална практика, не само симулация.Първоначално написано от 100
Играта на симулатор е задължителна и значи резултати, не днес, не утре може би, но тя е крайъгълен камък при формирането на крайния резултат. Реално тя прави пари, това се вижда като виждаш малко по-далеч от носа си обикновено. Разбира се може и някой да реши да печата веднага и на момента, с бутонките, на бургия, с 1лот и 10% риск....и да се наиграе за 6 години.
Тези пилоти във формулата да не би да станали такива само защото са играли на симулатори ?
Ти в момента дори не си в картинга. А в картинга макар да изглежда като детска работа, натоварването е огромно.
Та как си представяш от разговорите ти с нормални/трезво мислещи хора, ти да се развиеш ?
Защото ако тези хора с които контактуваш са същите като теб, защото подобните се надушват, то ти няма въобще да направиш каквото и да е отклонение от сегашното си състояние.
Единствено ще продължаваш да анализираш, тестваш, пускаш малки обемчета с които да се залъгваш, че правиш нещо, но само до там
Никога няма да стигнеш до ниво в което ще започнеш да търгуваш с достойните обеми за думата трейдинг.