да е сериозно не познавам никой в реалния свят..... може би хората които търгуват са потайни за това което правят и не го показват пред околните
да е сериозно не познавам никой в реалния свят..... може би хората които търгуват са потайни за това което правят и не го показват пред околните
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами няма лошо предварително да си набелязал
после да ти остане само да идеш да я вземеш![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е. Аз понякога кът съм се похвалил на някой и де да знам, винаги връщам назад. Затова и спрях да казвам. Ако случайно видя някой да иначе не. Иии да повечето успешни трейдъри ако не им е професия да лъхти оттях трейдинга не се хвалят. Имам познати, които са така.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
И ние с Оги така се открихме.
Първо той ме видя и взе да се подхилква ама не ми каза че и той е Форекс партизанин.
На другия ден го гледам и той зяпа графиките мръсника.
----------
Е ми честно казано след като осъзнах как да печеля с лекота,играта ми стана доста безинтересна донякъде.
Очаквах да е доста по сериозно предизвикателство като цяло.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
L1914 (12-07-2014)
е то тоз "ритейл-вариант" дет ний го практикуваме е сравнително нов във тази си форма и общо взето все още не е включен в учебницитеа из интернетя се предлага и рекламирва наравно с другите комарджилъци
зарад туй недоумяват хората най-вече...
![]()
а дори и да обясниш какво е това го възприемат като хазартвикат абе каква търговия това си е залагане на пари
Toз Оги да не твоя колега майстор от гаража, за който спомена
Банков служител да не знае ко е тва животно форексМен този учуден въпрос ми го е задавал банков служител и счетоводителя на фирмата ми![]()
![]()
![]()
В коя търговия не залагаш пари и не ги рискуваш![]()
но наистина повечето хора, които не разбират от форекс го приемат като хазарт
Но пък и ти следващият път им казвай, че Сорос, Бъфет, хедж фондове .......... така са си спечелили милиардите![]()
![]()
![]()