За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
кът за обикновени хора най-добре е да се обясни със сложни термини от икономическата теориятогаз най-добре фаща дикиш форекса всред общественото мнение
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ау направо се зачудих мен май само тук са ме питали с какво се занимавам, което ще рече че почти не попадам в социална ситуация дето да може ми се зададе такъв въпрос.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Това е въпросният Оги който вече пише тук щот го светнах за този форум.
Човека е много в час с материята Форекс.
https://forum.bg/member.php?1516-ogi
Последна редакция от Звездолин : 12-07-2014 на 20:16
вместо форекс, казвай че търгуваш на борсата, така всеки ще те разбереKaто ме питат, аз отговарям - че е много сложно.
После ми викат: кажи де, кажи, какво може да е толкова сложно?
И аз ги питам: знаят ли какво е форекс?И отговорът винаги е един и същ - Не. Значи наистина е много сложно
![]()
След което казвам, че няма как да ме разберат и няма смисъл да обяснявам повече
Може да се направиш на интересен като кажеш, че така Бъфет (за него почти всеки е слушал) и банките така печелят милиарди![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А аз просто казвам че съм прост бояджия и те веднага разбират.
Одеве в едно заведение ни питаха двамата с Оги с кво се занимаваме и аз казах че съм бояджия а пък Оги го описах като прост монтьор.![]()
jivko78 (12-07-2014)
ами да и това е варинат
хем няма после да се налага да още да обясняваш,,,,,,,,,,
Виж ти! Това не го знаех за Канада? Не беше ли доминион на Англия? Така сме учили по история преди години.
Кралицата там беше на почит. А иначе лихварството е забранено само в мюсюлманките страни.![]()