За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
абе мани ти колкото повече обяснявам толкова повече ме мислят за комарджия който се оправдава![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хахаха, преди няколко седмици бях с една девойка и ме пита с какво се занимавам, и аз й отговарям с трейдинг
А тя ме гледа и стъписано казва, тва пък кво е
После й казвам финансови пазари и тогава каза, аха, обаче дали е разбрала, нямам идея
Та принципно някой като ме пита казвам, че правя нещо което реално въобще не правя, но те казват аха и спират да задават повече въпроси![]()
L1914 (12-07-2014)
Аз в БГ ВУЗ по 2-3 предмета съм учил за общи приказки за форекса. Само по Валутно - финансови операции имах специален урок за техническият анализ (около 80 - 90 стр.) и от него се зарибих по трейдинга![]()
Kaто ме питат, аз отговарям - че е много сложно.Хахаха, преди няколко седмици бях с една девойка и ме пита с какво се занимавам, и аз й отговарям с трейдинг
А тя ме гледа и стъписано казва, тва пък кво е
После й казвам финансови пазари и тогава каза, аха, обаче дали е разбрала, нямам идея
Та принципно някой като ме пита казвам, че правя нещо което реално въобще не правя, но те казват аха и спират да задават повече въпроси
После ми викат: кажи де, кажи, какво може да е толкова сложно?
И аз ги питам: знаят ли какво е форекс?И отговорът винаги е един и същ - Не. Значи наистина е много сложно
![]()
След което казвам, че няма как да ме разберат и няма смисъл да обяснявам повече
Може да се направиш на интересен като кажеш, че така Бъфет (за него почти всеки е слушал) и банките така печелят милиарди![]()
![]()
Oleg (12-07-2014)
требе по-професионално и завъртяно да се каже - примерно "занимавам се със спекулативни операции на финансовите пазари"тогаз всичките разбират всичко
и почват те да обясняват ко правиш, няма нужда вече да им се казва и разказва
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кът кажеш наистина ко работиш и го обясниш простичко и елементарно недоволствата тъй кът го завъртиш с някой и друг икономически термин гледат да се изкарат ентелегенти и почват да се правят, че разбират
туй е основната цел...
инак аз ако трябва да обясня наистина ко правя - нема да мога, щот в повечето време и аз не знам със сигурност
![]()
Мен като ме питат тук - казвам - правя пари от други пари.
На местните им звучи правдопродобно и логично и ме гледат след това със страхопочитание.
Как точно го правя малко народ са ме питали...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
L1914 (12-07-2014)
Да не са помислили, че си банкер или лихвар? Първото звучи много престижно, но
второто не се ползва с добра репутация!![]()