Не се оправя даже се усложняват нещата ..нещо не могат да се справят със ситуацията
Не се оправя даже се усложняват нещата ..нещо не могат да се справят със ситуацията
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Емииии, да направим тогаз някой и друг долар. Аве нещо кличко се изгуби пт камеритесега се сетих за него. Май избяг тоз от Украйна. Искам ми се само един танк да вкарат Руснаците, та даскокне златото с едни 50 долара
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Е беше на мача с брат си на 26 април в Германия. Интересно ми е къде ще му излезе края на всичкото това
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Вижте колко е относително всичко! В Одеса 40 загинали и драмата е пълна, а в Афганистан от свлачище са починали над 2000 души, но едва ли някой ще му направи впечатление. Изобщо няма равенство при човешкия живот.
А не би трябвало да е така!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аве да ама, про една евентуална война в Украйна над 2000 ще загинат, а пък онея с чалмите ще си възвърнат бройката бързо.
----------
Я виж момчето познало, какво ще стане вчера. Ама изкава такива, щот не е пускал
кино къде си да хвърлиш картите пак.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Това е защото фокуса е върху това събитие..от друга страна и афганистанците са маргинализирани от света
90% от хероина идва от Афганистан. Сметки колко хора умират на година от хероин.а в Афганистан от свлачище са починали над 2000 души, но едва ли някой ще му направи впечатление. Изобщо няма равенство при човешкия живот.
А не би трябвало да е така!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъкмо влизам)
Хванах вчера
8 долара на данните ... тряаааас
После на шорт скуиза дадох 15
Абе куцо го отиграх)
Кой знае какви са игрите там , нодаваха статистика(не знам до колко вярна), че от както американците бяха поели контрола, производството на хероин е скочило с еди колко си %та