Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (01-05-2014)
аз също пуснах дълги от 1285 макар вече в момента и да го дават по-ефтино.. ама не щъ да правя добавки..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Дано даде явно доста хора сме на клона ще видим дали ще успеем да го вдигнем на крака това злато![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Бе аз неща да го дигам на крака
В тая зона е добре --- нагоре надолу .... все дава)
Прескочи ли 1340 ... си става опасно)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е чак 1340 не , но 1320 ставамного го натискат може би искат да купуват по-евтино знам ли ги
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
продължават да го натискат и аз леко започнах да се притеснявам.. ще приближа стопа на 1277..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Това им е целта да се притесним и да започнем да се отказваме сами и в последния момент изтрелване , ама чак на нон фарма сигурно или днеска може малко на пресконференцията![]()
Добро утро и Честит празник, трудови хора!1283! Брех, много го натиснаха златото?
![]()
Добро да еДа са живи и здрави работещите , който работи разбира се , че има и такива където го раздават по лежерно
![]()
penman (01-05-2014)