Може и с дълго гапче , може и безважно е да го качат поне още 20тина долара - поне за мен
![]()
Може и с дълго гапче , може и безважно е да го качат поне още 20тина долара - поне за мен
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Как 20 лимит 1352 мисля аз. Само се чудя дали да държа докато стигне и да не барам или да затварям и отварям, като връща.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Емиии така е. Аз от миналата седмица и го чакам с тая дълга. Най последойде това време.
penman (03-05-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то така аз на демото и къса мога да пусна. Такива контри ги правя ако се регистрирам на някой турнир с Демо, ако подозирам че може да обръща.
penman (03-05-2014)
Виждах, че е за дълго злато, но всички говореха по форумите за късо. Когато видях данните от САЩ беше нормално и аз да повярвам в късата идея.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама то си имаше късо свали 30 долара. Не е малко. Въпросът е, че мисля че свърши късото.
То за това не трябва да се влияеш от другите какво коментират, а да си следваш плана. И да си гледаш технически нещата , без фундамента ...виждаш че полза от данните няма или поне аз не я виждам
Да не забравяме , че има и добра съпротива в зоната 1320/30 ...там ще се оглеждам за контроли и евентуално да слизам от тролея![]()
Последна редакция от Новобранец : 03-05-2014 на 10:43
Аз по скоро, ще го използвам да затворя и да иЧакам да върне малко за да влезна пак на дългата. Ей Украйна не се оправя ей.