Още не е набрал необходимия моментум, като му дойде времето едва ли ще се чуди толкова.много чудене му удря.
Още не е набрал необходимия моментум, като му дойде времето едва ли ще се чуди толкова.много чудене му удря.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малко под въпрос стамаха късите.С тоя пробив нагоре ми се превижда почти неизбежен тест на 1387 на дневна и на 1392 на седмична.Което пък е добре за късите от там,че съвпадат две съпротиви.Който не товари с големи обеми може да се радва след няколко седмици на мечия тренд.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от rolld : 14-03-2014 на 00:03
Прав си, макар че от 1430 още повече е падало. А и може да е падало, но ситуацията да е била различна. Сега ако е обърнат твърдо тренда с възходящ, знае ли се.. трябва да поспадне всеkи случай, няма как, да видим само докъде. Аз така или иначе съм заредила късите, пък да видим.
голяма шматка е.. (особено днес)!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Добро утро!Прав си, макар че от 1430 още повече е падало. А и може да е падало, но ситуацията да е била различна. Сега ако е обърнат твърдо тренда с възходящ, знае ли се.. трябва да поспадне всеkи случай, няма как, да видим само докъде. Аз така или иначе съм заредила късите, пък да видим.
голяма шматка е.. (особено днес)!
Колкото повече гледам това двойно дъно на месечна, толкова повече и аз си мисля дали наистина трендът не е обърнал във възходящ?
Обърни внимание на второто дъно!!! По време съвпада точно с намалените стимули от страна на ФЕД...
Как ти се струва може да е съвпадение???
За мен не е!!!
ivaceda (14-03-2014)
И как по принцип би трябвало да се отрази това решение на ФЕД на инструментите търгувани в зелено ?!?
Е хайде - и това свършихме... видяхме връх на 1376,38.сега вече посоката трябва да е само една.
10 стотинки не му достигнаха дотам, само да не реши да си ги взима днес, че наистина вече ще се улее..
----------
Добър ден! Не знам, обаче винаги ми се е струвало, че се прехвърлят средства от индекси (DAX, DJ) към злато и обратно.. тъкмо на индексите (и на биткойна) им се поспука балоня и на златото почна да се надува. Може да е случайно съвпадение де... така или иначе мен ме интересува поне да направи една хубава корекция, че то бива, бива да се надува, ама все пак... малко почивка за надувачите си е здравословна.
Последна редакция от Eli2356 : 14-03-2014 на 13:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами не знам, аз от това, как се отразяват икономическите новини много не разбирам. Но е факт, че има двойно дъно и цената се е оттласнала нагоре.
Според мен златото се готви да атакува 1380.
Междувременно се увеличиха и паричните потоци към фондовете търгуващи със злато, което отразява доверието в метала. Търсенето обаче от физическия сектор е слабо заради по-високите цени, които отблъскват купувачите и правят предпазливи пазара, че дългото рали може скоро и да свърши. Съпротивите пред растежа стават все по-силни и вероятно е необходимо по-силно евро, за да може да продължи покачването.Добър ден! Не знам, обаче винаги ми се е струвало, че се прехвърлят средства от индекси (DAX, DJ) към злато и обратно.. тъкмо на индексите (и на биткойна) им се поспука балоня и на златото почна да се надува. Може да е случайно съвпадение де... така или иначе мен ме интересува поне да направи една хубава корекция, че то бива, бива да се надува, ама все пак... малко почивка за надувачите си е здравословна.